Swipe to the left

Je fiets onderhouden. Hoe moet dat eigenlijk?

Door Halfords 9 maanden geleden

Als jij al een langere tijd een fiets hebt, herken je vast wel het probleem dat de ketting is gaan roesten. Of dat de banden versleten zijn of dat de fiets ongelofelijke herrie maakt. Maar hoe los je dit op? Met deze tips van Halfords kan jij zelf je fiets repareren!

Zo kan je optimaal genieten van het fietsseizoen

Door Halfords 10 maanden geleden

Het fietsseizoen staat weer voor de deur. Wil jij weten hoe je optimaal kan genieten van het fietsseizoen? Lees dan vooral deze blog!

Tips bij het kiezen van een dakkoffer

Door Halfords 10 maanden geleden

Hoe zorg je ervoor de je de juiste dakkoffer kiest? Met deze tips kan je jouw spullen veilig mee nemen op reis.

De beste manier om je auto te wassen

Door Halfords 11 maanden geleden

Heb jij het beste voor met je auto? Dan weet jij vast dat de beste manier om je auto te wassen met de hand is. De auto door de wasstraat rijden, bespaard veel tijd maar daardoor ontstaan er meer krassen op de lak van de auto dan wanneer je de auto met de hand wast

Versla de vorst met Halfords!

Door Halfords 11 maanden geleden

De dagen worden steeds kouder en de vorst komst steeds dichterbij.
Ervoor zorgen dat je de vorst verslaat? Bij Halfords ben je aan het juiste adres. Shop online of bezoek een van onze winkels in de buurt.

De perfecte ruitenwisser voor je auto

Door Halfords 1 geleden

Vandaag de dag worden ruitenwissers als vanzelfsprekend beschouwd en ze zijn zelfs verplicht voor iedere auto. De eerste auto’s hadden geen ruitenwisser, daardoor was het rijden in de regen en de sneeuw vrijwel onmogelijk en gevaarlijk. De eerste auto werd namelijk in het jaar 1885 ontwikkeld, terwijl de eerste ruitenwissers in het jaar 1903 zijn ontwikkeld.

Het wiel moet om

Door Halfords 1 geleden

Het nieuwe jaar staat weer voor de deur en dat betekent dus dat de goede voornemens weer worden uitgesproken. Veelal jongeren zijn diegene die hun goede voornemen uitspreken. Maar liefst 73% van de mensen met goede voornemens zijn 35 jaar of jonger.