Swipe to the left

Op wintersport met Halfords

Door Halfords 6 maanden geleden 1116 Keer bekeken

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en de voorjaarsvakantie staat alweer voor de deur. Een groot gedeelte van de Nederlanders onder de rivieren gaat binnenkort carnaval vieren. De overige Nederlanders gaan op wintersportvakantie, fietsvakantie, vliegvakantie of blijven lekker thuis.

De perfecte ruitenwisser voor je auto

Door Halfords 7 maanden geleden 1959 Keer bekeken

Vandaag de dag worden ruitenwissers als vanzelfsprekend beschouwd en ze zijn zelfs verplicht voor iedere auto. De eerste auto’s hadden geen ruitenwisser, hierdoor was het rijden in de regen en de sneeuw vrijwel onmogelijk en gevaarlijk.

Het wiel moet om

Door Halfords 7 maanden geleden 1323 Keer bekeken

Het nieuwe jaar staat weer voor de deur en iedereen heeft zijn goede voornemens weer uitgesproken. Wist je dat jongeren het vaakst goede voornemens maken? Maar liefst 73% van de mensen met een goed voornemen zijn 35 jaar of jonger.

Auto Winterproof

Door Halfords 8 maanden geleden 1421 Keer bekeken

De dagen worden korter en de nachten worden langer. Tevens zal het vaker gaan regenen, hagelen of sneeuwen waardoor het zicht slechter wordt, zeker met enorme hoosbuien van tegenwoordig.

Fietsen in de regen

Door Halfords 9 maanden geleden 1477 Keer bekeken

De herfst staat weer voor de deur dus dat betekend dat de bladeren van de bomen vallen, de temperatuur zal gaan dalen en het zal vaker en meer zal gaan regenen.

Fietsen in het donker

Door Halfords 9 maanden geleden 1527 Keer bekeken

Het donkere weer houdt Nederlanders niet tegen om naar hun werk, school, sportclub of het centrum te gaan. De Nederlandse fietscultuur blijft dan ook gewoon in stand als de wintertijd in gaat.

Hond meenemen in de auto

Door Halfords 11 maanden geleden 1797 Keer bekeken

Honden gaan graag mee in de auto zitten en beschouwen een ritje al snel als een uitje. Verstandige eigenaren treffen vooraf enkele veiligheidsmaatregelen zodat de hond bij een noodstop of aanrijding niet door de auto heen kan schieten.

De geschiedenis van de elektrische fiets

Door Halfords 11 maanden geleden 1475 Keer bekeken

De elektrische fiets is niet meer uit ons straatbeeld weg te denken. Ruim 4 op de 10 verkochte fietsen beschikt over elektronische ondersteuning en dit marktaandeel laat jaarlijks een stijging zien. Toch is het idee om een fiets met een hulpmotor uit te rusten al ouder dan de meeste mensen denken. Al in 1895 ontwikkelde Ogden Bolton Jr een fiets waarbij het achterwiel was voorzien van een 10 volt batterij.

Leasen van een fiets kan ook!

Door Halfords 11 maanden geleden 1653 Keer bekeken

Leasen heeft veel voordelen. Je bent dan wel geen eigenaar van de fiets en je betaald maandelijks een vaststaand bedrag, maar dan hoef je ook niet meer te doen dan zorgeloos genieten van de vele fietskilometers. Via een lease maatschappij zoals Halfords is het snel geregeld en krijg je direct de beste kwaliteit e-bike zonder extra verborgen kosten. Aan het einde van het contract is het mogelijk om een nieuw exemplaar te krijgen, of de fiets weer in te leveren.

Je eerste kinderfietsje

Door Halfords 1 geleden 1969 Keer bekeken

Het krijgen van je eerste fiets blijft een magisch moment. De eerste rijlessen samen met je ouders waarbij de kinderfiets vaak was voorzien van twee zijwielen. Fietsen in je kinderjaren gaf je de vrijheid om je snel te verplaatsen. De wereld opent zich en samen met vriendjes ging je op de fiets naar school of de sportvereniging. Door de uitstekende fietspaden in ons land was het voor je ouders al snel niet meer nodig om je te begeleiden en mocht je zelf op je kinderfiets op pad. En nu is het tijd om zelf een fiets te kopen voor je eigen kind. Er is zoveel keuze tussen traditionele fietsen, racefietsen of mountainbikes.