Blog

 1. Halfords den Bosch genomineerd voor beste tweewieler winkel van 2023

  Halfords den Bosch genomineerd voor beste tweewieler winkel van 2023

  De verkiezing voor beste tweewieler winkel van het jaar komt er weer aan. Halfords den Bosch behoort tot de 15 laatste bedrijven die kans maken op de award. Wij als Halfords zijn enorm trots dat de vakjurry Halfords den Bosch beschouwd als een van de kanshebbers.

  Lees meer »
 2. Zo ga je veilig op reis met de auto

  Zo ga je veilig op reis met de auto

  Het is vakantietijd en dat betekent dat veel mensen de auto pakken om naar hun bestemming te rijden. Met de auto reizen biedt vrijheid en flexibiliteit, maar het is belangrijk om veiligheid voorop te stellen. In deze blogpost delen we enkele essentiële tips om jouw autoreis veilig en zorgeloos te maken.

  Lees meer »
 3. Zo was je effectief je auto

  Auto_wassen_blog

  Of je nu een autoliefhebber bent die graag zijn voertuig laat schitteren of gewoon iemand die zijn auto netjes en goed wil onderhouden, het wassen van je auto is een essentieel onderdeel van het behoud van de uitstraling en prestaties. In deze blogpost delen we enkele handige tips om je te helpen bij het effectief wassen van je auto.

  Lees meer »
 4. Ga erop uit met de fiets

  Ga erop uit met de fiets

  Het fietsseizoen is inmiddels alweer begonnen. Om hier optimaal van te kunnen genieten hebben wij voor jou een aantal prachtige fietsroutes in Nederland op een rijtje gezet. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

  Lees meer »
 5. Welke fietsendrager moet ik kopen?

  Welke fietsendrager moet ik kopen?

  Er zijn veel verschillende soorten fietsendragers, maar welke is er nou geschikt voor jou? In deze blog lees je over de verschillen tussen de modellen en krijg je tips voor het uitzoeken van een geschikte fietsendrager.

  Lees meer »
 6. Halfords bestaat 50 jaar!

  Halfords 50 jaar

  Al 5o jaar lang staat Halfords dagelijks klaar om zijn klanten te voorzien van de beste producten en service op het gebied van auto en fiets. In de loop der jaren heeft Halfords veel stappen gezet om de klanten steeds beter van dienst te zijn. Een van deze mooie stappen is de recent vernieuwede webshop!

  Lees meer »
 7. Zo geniet je optimaal van het fietsseizoen

  Zo geniet je optimaal van het fietsseizoen

  Yes, het is eindelijk weer zo ver! Langere dagen en warmere temperaturen. Een goed excuus om de meeste tijd van de dag buiten te besteden. Hoe kan je dit beter doen dan door de bossen te crossen op je mountainbike of door een mooie fietsroute te fietsen? Om goed van start te kunnen gaan hebben wij voor jou 6 tips om het hele fietsseizoen zonder problemen door te komen:

  Lees meer »