Blog

 1. Neem de fiets in de lente: Ontdek de vrijheid met fietsendragers

  Neem de fiets in de lente: Ontdek de vrijheid met fietsendragers

  De lente is in aantocht en dat betekent dat de dagen langer worden, de temperaturen stijgen en de natuur ontwaakt uit haar winterslaap. Het is het perfecte seizoen om weer op de fiets te stappen en te genieten van de frisse lucht, de bloeiende bloemen en het fluitende vogelgezang. Maar hoe neem je jouw fiets mee op avontuur? Dat is waar fietsendragers om de hoek komen kijken.

  Waarom fietsen in de lente zo fijn is

  Lees meer »
 2. De nieuwste fiets trends

  De nieuwste fiets trends

  Laat de fietsavonturen beginnen in maart! Verken in deze blog de nieuwste fietsmodellen en trends bij Halfords.nl. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle stadsfiets of een robuuste mountainbike, wij hebben de perfecte rit voor jou. Ontdek de nieuwste innovaties en maak van maart een maand vol fietsplezier!

  Lees meer »
 3. De opkomst van elektrische fietsen

  De opkomst van elektrische fietsen

  Ontdek de elektrische fietsrevolutie die maart heeft ingeluid. Milieuvriendelijk, gezond, en filevrij, e-bikes zijn niet alleen een trend maar een blijvende verandering in onze transportgewoonten. Ervaar de impact van deze maartse revolutie en omarm een duurzamere en efficiëntere mobiliteit.

  Lees meer »
 4. Handige tips en essentiële producten voor je auto en fiets

  Handige tips en essentiële producten voor je auto en fiets

  Bij Halfords.nl worden handige tips en essentiële producten aangeboden om de voertuigen na de wintermaanden weer in topconditie te brengen. De focus ligt op auto voorjaarsonderhoud, waarbij interieurreiniging, autowassen en het controleren van vloeistofniveaus worden benadrukt. Voor fiets voorjaarsonderhoud worden schoonmaak en smering, controle van banden en remmen, en zorg voor verlichting aanbevolen. Met de aangeboden tips en producten zijn zowel auto als fiets gereed voor een frisse start van het voorjaar, waardoor veilige en plezierige ritten in het komende seizoen

  Lees meer »
 5. Ontdek de voordelen van elektrische Fietsen

  Ontdek de voordelen van elektrische Fietsen

  Elektrische fietsen vormen de nieuwe standaard in stedelijke mobiliteit en Halfords is dé bestemming om deze revolutie te omarmen. Deze blog onthult de kracht achter elektrische fietsen en benadrukt waarom jouw eerste keuze Halfords moet zijn.

  Lees meer »
 6. Ontdek de top winter accessoires van Halfords

  Ontdek de top winter accessoires van Halfords

  Op zoek naar de perfecte winteraccessoires die jouw seizoen moeiteloos en zorgeloos maken? Neem de tijd om de uitgebreide selectie op Halfords.nl te verkennen, waar je een scala aan handige en doordachte oplossingen vindt om je winterervaring te optimaliseren.

  Lees meer »
 7. Nieuwe voornemens voor het nieuwe jaar met Halfords

  Nieuwe voornemens voor het nieuwe jaar met Halfords

  Bij Halfords start het nieuwe jaar met frisse voornemens voor autobezitters, zoals veiliger rijden in 2024 met autoaccessoires. Ontdek fietsen en accessoires voor een gezondere levensstijl, bereid je auto voor op avontuur met reisaccessoires, en koop op tijd voor elk seizoen met Halfords  

  Lees meer »
 8. Welke dakkoffer mee op wintersport?

  Welke dakkoffer mee op wintersport?

  Tja hoe nemen we al die spullen en skis mee die kant op? Het meest gangbaar is de ski’s in de dakkoffer op de dak. Of is het nu een skikoffer of een bagagekoffer. We praten in het algemeen over dakkoffers. Sommige dakkoffers zijn echter beter voor de wintersport; hier wat details:

  Lees meer »
 9. Het belang van winterbanden

  Het belang van winterbanden

  Met de komst van koudere temperaturen en wisselende weersomstandigheden is het essentieel om je bewust te zijn van de impact ervan op de weg en je voertuig. Een van de belangrijkste aspecten van veilig rijden in de winter is het gebruik van winterbanden. Deze speciaal ontworpen banden zijn niet alleen een toevoeging aan je voertuig, maar eerder een noodzaak om de risico's op de weg te verminderen.

  Lees meer »
 10. Maak je auto winterklaar

  Maak je auto winterklaar

  De winter komt weer steeds dichterbij. In deze blog bespreken we vier essentiële items die je kunnen helpen bij het winterklaar maken van je auto: ruitensproeier vloeistof, ijskrabber, een anti-ijsdeken en sneeuwkettingen.


   

  Lees meer »