Carpoint Sneeuwketting RV-225

Artikel nummer: 154718
Op voorraad
Levertijd is 1 tot 2 werkdagen
CARPOINT SNEEUWKETTING TAS RV-225
E-mail naar een vriend
  • TUV gekeurd
  • Voor gebruik zie applicatielijst
  • 16mm
Kies productopties om de beschikbaarheid in winkels te zien

Carpoint Sneeuwketting RV-225

In veel landen gelden, in bepaalde omstandigheden, een verplichting om sneeuwkettingen te gebruiken. De wegen waar sneeuwkettingen verplicht zijn, wordt aangegeven met een speciaal verkeersbord. De Carpoint sneeuwkettingen RV-225 bieden in deze omstandigheden dan uitkomst. De RV-225 Carpoint sneeuwketting is gemaakt van 16mm geharde kettingschakels en is geschikt voor SUV en 4x4 auto’s.

Door het speciale kruisspoor heeft deze ketting goede grip op het wegdek bij winterse weersomstandigheden. De sneeuwkettingen worden geleverd in een set van twee stuks. Monteer de sneeuwkettingen altijd op de aangedreven wielen, bij vierwiel aangedreven auto’s de sneeuwketting op de voorwielen monteren. De Carpoint sneeuwketting is eenvoudig te monteren zonder de auto te verrijden, ook als er weinig ruimte is tussen de band en de wielkast. Het spansysteem zorgt ervoor dat de ketting gemakkelijk op de juiste plek zit. Controleer de ketting na ongeveer 100 meter en span de ketting indien nodig na.

Sneeuwkettingen zijn auto specifiek. Of deze ketting geschikt is voor uw auto hangt af van merk, type, uitvoering, bouwjaar en bandenmaat van de auto. Raadpleeg de applicatielijst of deze ketting geschikt is voor uw auto. Lees voor het gebruik van sneeuwkettingen ook altijd de aanwijzingen in het instructieboekje van de auto.

De Carpoint sneeuwkettingen RV-225 worden geleverd met nood-reparatieschakels, dunne plastic handschoenen en een duidelijke montage- en demontagehandleiding. Dit alles in een handige opbergtas met ritssluiting.

Bekijk de Carpoint sneeuwkettingen configurator welke sneeuwketting geschikt is voor jouw auto of neem contact op met de dichtstbijzijnde winkel of deze sneeuwkettingen geschikt zijn voor jouw auto.

Instructievideo

Meer informatie

EAN nummer 8711293485123
Verwachte levertijd Levertijd is 1 tot 2 werkdagen
Merk Carpoint
Leverancier Number 1725045

Meer van Carpoint

Carpoint Stuurhoes zwart Ø 36cm
€ 7,29
Carpoint Gordelhoes zwart
€ 7,49
Carpoint Verbanddoos euro 40-delig
€ 12,69
Carpoint Automatten Malibu zwart
€ 18,49
Carpoint Stuurhoes PU mat zwart Ø 37-39cm
€ 11,99
Carpoint Stuurhoes Leer zwart Ø 37-39cm
€ 24,99
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Carpoint Sneeuwketting RV-225
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Dit formulier is beschermd door reCAPTCHA - de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.