Pewag sneeuwkettingen

Pewag sneeuwkettingen

Op zoek naar de beste Pewag sneeuwketting voor jouw auto? Of heb je hulp nodig bij het zoeken naar de meeste geschikte sneeuwketting?Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Pewag heeft voor elke band en elke bandenmaat het beste product. Pewag wordt geinspireerd door continue te innoveren op het gebied van sneeuwkettingen zodat deze in alle weersomstandigheden het maximale comfort en maximale veiligheid kunnen bieden. De Nordic star van Pewag kenmerkt zichzelf als een budget-sneeuwketting die toch de kwaliteit heeft van een premium-sneeuwketting. 

Het is daarnaast ook zo dat de sneeuwkettingen van Pewag niet alleen worden gebruikt in de winter. Deze kettingen bieden ook de perfecte uitkomst in modderige of zanderige omstandigheden.
Bij Halfords vindt u gemakkelijk het juiste model voor uw banden op uw personenauto door onze handige Pewag sneeuwkettingen zoekhulp.

Aantal sneeuwkettingen
Pewag sneeuwkettingen worden altijd per 2 stuks verkocht. Het is de bedoeling dat er een aan de linkerzijde en een aan de rechterzijde wordt gemonteerd. Bij 4x4 voertuigen is een paar normaliter voldoende voor een goede grip. Pewag sneeuwkettingen voldoen altijd aan de Ö-norm 5117, dit is een norm waaraan sneeuwkettingen moeten voldoen in Oostenrijk.

Monteren van de sneeuwketting
Afhankelijk van het type sneeuwketting kunnen er voor de montage van een sneeuwketting een of twee stops. Deze stopt zijn essentieel om de sneeuwketting goed aan het wiel van de auto te monteren.

Bij Halfords maken wij het extra gemakkelijk door op elke productpagina een instructievideo en montagehandleiding toe te voegen. Het is echter wel aan te raden om voor je reis een keer te oefenen met de montage van je sneeuwketting. Door de extra grip is het goed om te weten dat de remweg van het voertuig korter wordt.

5 producten

5 producten