Sneeuwketting

Sneeuwkettingen kopen

Wanneer je sneeuwkettingen wilt kopen is het zaak om je goed te laten informeren. De maat band en maat velg zijn niet altijd voldoende om met zekerheid te zeggen dat een sneeuwketting past bij jouw auto. Ga hier direct naar de sneeuwkettingen zoekhulp of bekijk de verschillende referentielijsten of de Pewag sneeuwketting-configurator of Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Er zijn verschillende variabelen die bepalen of een sneeuwketting geschikt is voor jouw banden en auto.

Maten sneeuwkettingen

Wanneer je een sneeuwketting koopt moet deze uiteraard om je band passen maar ook de ruimte tussen band en wielkast is van belang. Het is best mogelijk dat een bepaald type ketting wel netjes om je band past maar aanloopt tegen je spatbord of wielkast. Ook versleten banden of banden die opnieuw gesneden zijn (nieuw loopvlak op bestaande band) hebben invloed op de pasvorm van de sneeuwketting.

Bekijk de Carpoint sneeuwkettingconfiguratorVoor de sneeuwkettingen van het merk Pewag kun je de juiste ketting vinden via deze sneeuwkettingconfigurator. Daarnaast hebben we voor de merken Carpoint en Wessenfels referentielijsten beschikbaar. Uiteraard kun je natuurlijk ook altijd eerst advies inwinnen bij de Halfordsmedewerkers in een van onze Halfordswinkels. Hier vind je de dichtstbijzijnde Halfordswinkel.

Opbergen sneeuwkettingen

Wanneer de sneeuwkettingen hun dienst hebben gedaan spoel ze dan goed af met water om vuil en pekel te verwijderen. Berg ze vervolgens goed gedroogd op. Op deze manier gaan de kettingen het langst mee.

83 producten

83 producten

  • Gratis afhalen & retourneren in alle filialen door Nederland
  • Op voorraad vóór 16:00 uur besteld vandaag verzonden*
  • Advies door specialisten & gegarandeerd een lage prijs