Sneeuwketting

Sneeuwkettingen kopen

Wanneer je sneeuwkettingen wilt kopen is het zaak om je goed te laten informeren. De maat band en maat velg zijn niet altijd voldoende om met zekerheid te zeggen dat een sneeuwketting past bij jouw auto. Er zijn teveel variabelen die bepalen of bepaalde sneeuwkettingen geschikt zijn voor jouw banden of auto.

Maten sneeuwkettingen

Wanneer je een sneeuwketting koopt moet deze uiteraard om je band passen maar ook de ruimte tussen band en wielkast is van belang. Het is best mogelijk dat een bepaald type ketting wel netjes om je band past maar aanloopt tegen je spatbord of wielkast. Ook versleten banden of banden die opnieuw gesneden zijn (nieuw loopvlak op bestaande band) hebben invloed op de pasvorm van de sneeuwketting.

Voor de sneeuwkettingen van het merk Pewag kun je de juiste ketting vinden via deze sneeuwkettingconfigurator. Uiteraard kun je natuurlijk ook altijd eerst advies inwinnen bij het Halfordspersoneel in een van onze Halfordswinkels. Hier vind je de dichtsbijzijnde Halfordswinkel.

Opbergen sneeuwkettingen

Wanneer de sneeuwkettingen hun dienst hebben gedaan spoel ze dan goed af met water om vuil en pekel te verwijderen. Berg ze vervolgens goed gedroogd op. Op deze manier gaan de kettingen het langst mee.

Afhalen / bezorgen sneeuwkettingen

Juist omdat het aanmeten van sneeuwkettingen zo nauw luistert kun je jouw bestelde kettingen alleen in een Halfordswinkel afhalen. Wij bezorgen deze dus niet bij je thuis.

60 producten

60 producten

  • Sneeuwkettingen zijn online te bestellen.
  • Maar zijn alleen af te halen in de winkel van jouw keuze
  • Bel jouw winkel voor advies op maat.