Winter

Winter

Halfords heeft een ruim assortiment winter producten. Zo ga je tijdens de koude dagen altijd goed voorbereid de weg op! Ook voor de wintersportvakantie heeft Halfords allerlei producten. Van kleding voor tijdens het skiën of snowboarden tot aan sleeën voor na het skiën en snowboarden.

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

WEES GOED VOORBEREID

Het einde van het jaar is weer in het zicht. De feestdagen komen eraan, maar het wordt buiten ook kouder en sneller donker. Daarom is het van belang dat u zich goed voorbereid op dit seizoen. Ook als u van plan bent om op wintersport te gaan. Bij Halfords hebben wij alles voor u klaar liggen, van een ijskrabber tot een dakkoffer en van strooizout tot thermokleding.

HANDIG IN DE AUTO

In ons assortiment hebben wij een groot aantal artikelen die u helpen makkelijker de winter door te komen. Ijskrabbers alleen al hebben wij in alle soorten en maten. Een ijskrabber heeft u bij Halfords al voor onder €1! Houd u niet zo van krabben? Kijk dan eens naar ons uitgebreide collectie vooruitfolie. Deze antivorst dekens zijn in verschillende maten verkrijgbaar, dus er is er altijd eentje die perfect past op uw auto. Voor de zijruiten hebben wij ook diverse ruitontdooiers zodat deze ruiten in een mum van tijd ijsvrij zijn. Ook heeft Halfords meerdere slotontdooiers, deze kunnen dichtgevroren sloten ontdooien. Ook kunnen deze preventief gebruikt worden om het dichtvriezen van het slot te voorkomen.

HANDIG VOOR IN HUIS

Het is aan te raden om ten alle tijden een sneeuwschep in de schuur te hebben staan. Niet alleen kunt u dan een veilig pad van huis naar uw auto maken, maar ook voor uw oprit. Ook kan u een sneeuwschep gebruiken om uw auto te "bevrijden" als deze langs op straat is geparkeerd en de sneeuwschuiver is langs geweest. Vaak is er dan een sneeuwwal tussen uw auto en de straat is gevormd. Maar denk ook bij voorbeeld aan slotontdooier zodat u uw auto of poort open kan maken. Altijd goed om bij de hand te hebben, maar bewaar het flesje dan wel in huis. Ook ruitensproeiervloeistof is handig om in te slaan want dit verbruik je ook veel in de wintermaanden en goed zicht is van belang. Er is een onderscheid te maken tussen winter en zomer ruitenwisservloeistof. Winter ruitenwisservloeistof kan wel tot -45 graden Celsius vloeibaar blijven en dus niet bevriezen. Ook is deze antivries ruitensproeiervloeistof ideaal voor het verwijderen van zoutresten op de voor- en achterruit.

MEE OP WINTERSPORTVAKANTIE

Gaat u op wintersport? Kom dan zeker langs bij Halfords. Een goede dakkoffer of dakdrager zorgt voor meer ruimte en minder inpak stress. Halfords heeft wat kleinere dakkoffers met een inhoud van 260 of 280 liter maar ook dakkoffers met een enorm grote inhoud. Halfords heeft zelfs dakkoffers met een inhoud van 610 liter! Zo kunt u alles wat u mee wilt nemen op wintersportvakantie ook daadwerkelijk meenemen. Kom gerust langs in een van onze winkels als u niet weet welke u moet kiezen. Met professionele hulp van ons personeel vindt u de dakkoffer of dakdrager die bij u en uw auto past. Vergeet ook niet aan sneeuwketting voor uw wielen te denken. Veel mensen weten misschien dat in veel wintersportlanden winterbanden verplicht zijn, maar vaak zijn sneeuwkettingen ook verplicht bij (zware) sneeuwval. Mocht u niet weten welke maat sneeuwketting u nodig heeft, kunt u ook rekenen op hulp en advies van onze medewerkers. Ook kunt u gebruik maken van de Carpoint sneeuwkettingen zoekhulp of de Pewag sneeuwketting-configurator. Verder is het handig om in de kofferbak van uw auto een fles ruitensproeiervloeistof te bewaren, want in een hevige sneeuwbui wilt u echt niet zonder te komen staan. Ook ben je bij Halfords aan het goede adres voor skiuitrusting zoals skihelmen, brillen, handschoenen, sokken en thermokleding. Ook voor het plezier na het skiën heeft Halfords producten. Halfords heeft namelijk meerdere sleeën om naast het skiën of snowboarden ook nog op een andere manier van de berg af te kunnen.  

EEN IJSVRIJE STOEP OF OPRIT

Heb je een ijzige stoep of oprit voor je deur dan is strooizout de beste oplossing! Maak allereerst het pad vrij van sneeuw met een van onze sneeuwscheppen en strooi daarna met Snowtime strooizout het pad ijsvrij. Met de bijgeleverde schep kan de gehele stoep of oprit ijsvrij gemaakt worden. Het strooizout voorkomt dat de stenen bevriezen.

146 producten

146 producten