Winter

Wees goed voorbereid

Het einde van het jaar is weer in het zicht. De feestdagen komen eraan, maar het wordt buiten ook kouder en sneller donker. Daarom is het van belang dat u zich goed voorbereid op dit seizoen. Ook als u van plan bent om op wintersport te gaan. Bij Halfords hebben wij alles voor u klaar liggen, van een ijskrabber tot een dakkoffer.

Handig in de auto

In ons assortiment hebben wij een groot aantal artikelen die u helpen makkelijker de winter door te komen. Ijskrabbers alleen al hebben wij in alle soorten en maten. Een ijskrabber heeft u bij Halfords al voor onder €1! Houd u niet zo van krabben? Kijk dan eens naar ons uitgebreide collectie vooruitfolie. Deze antivorst dekens zijn in verschillende maten verkrijgbaar, dus er is er altijd eentje die perfect past op uw auto. Voor de zijruiten hebben wij ook diverse ruitontdooiers zodat deze ruiten in een mum van tijd ijsvrij zijn.

Handig voor in huis

Het is aan te raden om ten alle tijden een sneeuwschep in de schuur te hebben staan. Niet alleen kunt u dan een veilig pad van huis naar uw auto maken, maar ook voor uw oprit. Ook kan u een sneeuwschep gebruiken om uw auto te "bevrijden" als deze langs op straat is geparkeerd en de sneeuwschuiver is langs geweest. Vaak is er dan een sneeuwwal tussen uw auto en de straat is gevormd. Maar denk ook bij voorbeeld aan slotontdooier zodat u uw auto of poort open kan maken. Altijd goed om bij de hand te hebben, maar bewaar het flesje dan wel in huis. Ook ruitensproeiervloeistof is handig om in te slaan want dit verbruik je ook veel in de wintermaanden en goed zicht is van belang.

Mee op wintersportvakantie

Gaat u op wintersport? Kom dan zeker langs bij Halfords. Een goede dakkoffer of dakdrager zorgt voor meer ruimte en minder inpak stress. Kom gerust langs in een van onze winkels als u niet weet welke u moet kiezen. Met professionele hulp van ons personeel vindt u de dakkoffer of dakdrager die bij u past. Vergeet ook niet aan sneeuwketting voor uw wielen te denken. Veel mensen weten misschien dat in veel wintersportlanden winterbanden verplicht zijn, maar vaak zijn sneeuwkettingen ook verplicht bij (zware) sneeuwval. Mocht u niet weten welke maat sneeuwketting u nodig heeft, kunt u ook rekenen op hulp en advies van onze medewerkers. verder is het handig om in de kofferbak van uw auto een fles ruitensproeiervloeistof te bewaren, want in een hevige sneeuwbui wilt u echt niet zonder te komen staan.

  • Alles voor de winter

204 producten

204 producten

  • Gratis afhalen & retourneren in alle filialen door Nederland
  • Op voorraad vóór 16:00 uur besteld vandaag verzonden*
  • Advies door specialisten & gegarandeerd een lage prijs