Producten 25-48 van 584

per pagina
Thule Arcos trekhaakkoffer
Vanaf € 769,00
Thule kit flush rail 4103
€ 52,95
Thule dakkoffer Motion 3 maat Sport zwart
€ 649,00
Thule Motion 3 box liner sport
€ 99,99
Thule Motion 3 box liner M
€ 99,99
Thule Motion 3 box liner L
€ 109,99
Thule Motion 3 box liner XL low
€ 129,99
Thule dakkoffer Motion 3 laag
Vanaf € 849,00
Thule dakkoffer Motion 3 hoog
Vanaf € 699,00
Thule fietsdrager freeway 968
€ 140,00
Thule fietsendrager Epos 2 fietsen
€ 1.119,95
Thule yepp nexxt maxi frame mount achterzitje
Vanaf € 169,99
Thule Yepp Nexxt 2 Mini
Vanaf € 129,95
Thule Dakkoffer Pacific
Vanaf € 349,00
Thule dakdrager wingbar edge 9584
€ 359,99
Thule lichtbalk 976
€ 91,50
Thule fietsdrager proride 598
€ 182,99
Thule duffeltassen set gopack
€ 249,99
Thule fietsendrager Epos 3 fietsen
€ 1.219,95
Thule yepp mini voorzitje
Vanaf € 109,00
Thule yepp maxi zadelbuisbevestiging achterzitje
Vanaf € 169,99
Thule force xt
Vanaf € 399,00
Thule dakdrager wingbar edge 9591 v1
€ 239,99
Thule fietsdrager clipon 9103
€ 179,00

Producten 25-48 van 584

per pagina

Ontdek de wereld met Thule: geniet van lk avontuur

Thule begrijpt de wens van consumenten om actief te genieten van het leven, of het nu gaat om het ontdekken van spectaculaire natuurlijke omgevingen of het verkennen van de wereld met familie en vrienden. Met meer dan 75 jaar ervaring heeft Thule voortdurend oplossingen gecreëerd om avonturen te vereenvoudigen, waardoor consumenten zich minder zorgen hoeven te maken over het meenemen van al het nodige.

Fietsavonturen zonder zorgen

Voor de fietsliefhebber biedt Thule praktische oplossingen. Stel je voor: een weekend mountainbiken met vrienden. Met de Thule fietsendrager voor op de trekhaak neem je eenvoudig tot 4 fietsen mee. Binnen 3 minuten is de drager gemonteerd, en je fietsen zijn snel en veilig bevestigd. Dankzij het afsluitmechanisme en het gebruiksvriendelijke ontwerp is het een fluitje van een cent. Weinig ruimte om de drager op te bergen? kies dan voor een opvouwbare trekhaakdrager, zoals de thule easyfold.

Ruimte voor alles met Thule dakkoffers

Op vakantie met het gezin? Thule biedt de perfecte oplossing met Thule dakkoffers die tot 610 liter extra bagageruimte bieden. Monteer de nieuwste dakkoffer binnen 3 minuten op de Thule dakdragers, en je bent klaar om te gaan. Stijlvolle en praktische dakkoffers die onderweg nooit onverwachts opengaan.

Voor de fanatieke wintersporter

Ontdek het plezier van wintersport met Thule dakkoffers en skidragers. Thule biedt praktische en stijlvolle oplossingen om moeiteloos naar de bergen te reizen. Monteer binnen enkele minuten een Thule dakkoffer op je auto en geniet van extra opbergruimte voor al je ski-uitrusting. De skidragers zorgen ervoor dat je ski's veilig en stevig op het dak van je auto worden bevestigd, waardoor je meer ruimte hebt in de auto voor comfortabel reizen. Met Thule ben je klaar voor een onvergetelijke winterervaring, waarbij gemak, veiligheid en stijl samenkomen voor de ultieme wintersportbeleving.

Met de kinderen op reis

Thule kinderzitjes voor auto's belichamen innovatie en veiligheid. Deze zorgvuldig ontworpen autostoelen bieden optimale bescherming voor jonge passagiers tijdens autoritten. Thule integreert geavanceerde veiligheidskenmerken, zoals verstelbare hoofdsteunen, zijdelingse bescherming en een eenvoudig te installeren ISOFIX-bevestigingssysteem. Het comfort voor kinderen wordt gewaarborgd door ergonomisch ontworpen zittingen en zachte bekleding. Bovendien groeien Thule autostoelen mee met de ontwikkeling van het kind, waardoor ze een duurzame en praktische investering zijn. Ouders kunnen met vertrouwen de weg op, wetende dat Thule kinderzitjes de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid handhaven.

Veilig en comfortabel met Thule fietszitjes

Voor ouders met jonge kinderen heeft Thule een scala aan oplossingen, zoals de Thule Yepp Fietszitjes. Of je nu een mountainbike, stadsfiets of e-bike hebt, Thule fietsstoeltjes zijn perfect voor jouw gezin.

Thule: Duurzaamheid en Innovatie

Thule streeft naar duurzaamheid door het ontwikkelen van slimme, stijlvolle producten die milieuvriendelijk, kwalitatief hoogwaardig, veilig en gebruiksvriendelijk zijn. De focus ligt op het creëren van producten die bijdragen aan een duurzamere wereld en consumenten inspireren tot een actief buitenleven.

Wereldwijde inspiratie en betrokkenheid

Thule's drijfveer is het wereldwijd inspireren van mensen tot een gezond en actief leven. Ze zijn betrokken bij Pathos-projecten, waarbij Thule Crew-leden initiatieven opzetten om de wereld te verbeteren. Van het helpen van kinderen in Nepal tot het bouwen van scholen met gerecycled materiaal, Thule zet zich in voor een positieve impact op de wereld.

Thule: jouw partner voor een actief leven

Wat je passie ook is, waar je ook heengaat en wat je ook meeneemt, met Thule kun je volop genieten van een actief en zorgeloos leven. Thule maakt het mogelijk om moeiteloos de spullen mee te nemen die je het meest dierbaar zijn, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: jouw avonturen.