Thule dakkoffer motion xt maat XL Zwart

Artikel nummer: 152513
Op voorraad
THULE MOTION XT XL BLACK GLOSSY
E-mail naar een vriend
Kies productopties om de beschikbaarheid in winkels te zien

Thule dakkoffer motion xt maat XL Zwart

Thule Motion XT XL is een testwinnaar op de Duitse televisie! Op 7 juli zond de Duitse televisiezender VOX een dakkoffertest uit, uitgevoerd door Auto Mobil, een programma over actuele onderwerpen in de auto-industrie. Drie modellen in maat XL werden getest en Thule Motion XT kwam als testwinnaar uit de bus met een maximale score van 100%! De Thule Motion XT scoorde beter dan de andere dakkoffers op alle geteste aspecten: het installatiegemak, het inpakken en vastzetten van de lading, het batterijverbruik en een crashtest. De Thule Motion XT zorgde voor 4 procent lager batterijverbruik in vergelijking met de Norauto Bermude tot zelfs 14 procent in vergelijking met de Atera Casar: hét bewijs dat het de meest aerodynamische dakkoffer is. Dit betekent dat je met een elektrisch voertuig verder kunt reizen met de Thule Motion XT dan met de andere twee koffers.

De Thule dakkoffer Motion XT XL is een praktische en stijlvolle dakkoffer met tweezijdige opening en een mooie strakke vorm. De verlaagde bodem zorgt ervoor dat het windgeruis wordt verminderd. Bovendien zorgt de speciale black glossy kleurige dekselbekleding ervoor dat je stijlvol voor de dag komt.

De aerodynamische Motion XT XL 6298B is voorzien van de gepatenteerde PowerClick snelbevestiging. Met dit systeem bevestig je de koffer vanaf de binnenzijde gemakkelijk en snel op het dak van je auto. De dubbelzijdige (Dual Side) opening maakt het extra gemakkelijk de dakkoffer in en uit te laden. Het centrale vergrendelingsysteem biedt optimale veiligheid. De Thule Comfort- sleutel kan alleen verwijderd worden als alle vergrendelingen goed zijn gesloten.

De koffer heeft een inhoud van 500 liter en een laadvermogen van 75kg. De skikoffer biedt plaats aan 3 tot 5 snowboards of 5 tot 7 paar ski's met een maximale lengte van 200cm.

  • Afmeting: 215x91,5x44 cm
  • Opening: Dual-Side
  • Eigen gewicht: 23,5 kg
  • Laadvermogen: 75 kilogram
  • Inhoud 500 liter
  • PowerClick montagesysteem

Meer informatie

EAN nummer 091021887794
Merk Thule
Kleur Zwart
Inhoud 500 liter
Opening Linker- en rechterzijde
Max. laadvermogen 75 kg
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Thule dakkoffer motion xt maat XL Zwart
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Dit formulier is beschermd door reCAPTCHA - de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.