Telefoonhouder fiets

Je smartphone gebruiken op de fiets is niet alleen gevaarlijk, maar sinds 1 juli 2019 is het verboden om je telefoon in je handen te hebben tijdens het fietsen. Hierop staat een boete van 95 euro. Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Handsfree op de fiets

Het is wel toegestaan om een telefoonhouder te gebruiken op de fiets. Hiermee kun je veilig navigeren, muziek luisteren en bellen terwijl je beide handen aan het stuur houdt. De meeste smartphones hebben tegenwoordig ook spraakbediening, waardoor er eigenlijk geen excuus meer is om je mobiele telefoon in je hand te houden. Het wordt wel aangeraden om ervoor te zorgen dat je alle omgevingsgeluiden hoort. Dit is op te lossen door oordopjes of een koptelefoon op een laag volume te zetten of slechts in/op één oor te dragen.

Types telefoonhouders

Bij Halfords verkopen we een telefoonhouder voor elk type smartphone. Vrijwel alle modellen zijn universeel en dus voor de meeste gangbare smartphones te gebruiken. Veel houders hebben siliconen bandjes die je om de hoeken van je toestel klemt, waardoor hij stevig op zijn plek blijft zitten tijdens je rit. Hierdoor kun je ook ontgrendelingsfuncties zoals gezichtsherkenning en vingerafdrukscanner blijven gebruiken. Halfords verkoopt ook enkele telefoonhouders waarbij je telefoon in een waterdicht hoesje zit, waardoor je gsm ook altijd beschermd is tegen regen. Ook hebben we enkele modellen waar de houder gecombineerd wordt met een powerbank, waardoor je tijdens het fietsen je smartphone kunt opladen. Bestel nu online of kom langs in de winkel. Daar monteert de verkoper direct gratis je telefoonhouder op je fiets. 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

  • Gratis afhalen & retourneren in alle filialen door Nederland
  • Voor veel producten geldt: vóór 16:00 uur besteld vandaag verzonden*
  • Advies door specialisten & gegarandeerd een lage prijs