Popal Transportfiets Daily Dutch Prestige N3 Donker Blauw 50cm

De Popal Daily Dutch Prestige een luxe tijdloze dames transportfiets in een elegante donker blauwe kleur met een elegante en robuuste uitstraling. Met deze solide transportfiets fiets je zonder moeite door alle uitdagingen va... Lees meer
€ 549,00
  • iDeal
  • PayPal
  • Visa
  • MasterCard
  • AfterPay
  • DHL
  • 14 dagen bedenktijd
  • Advies door specialisten
  • Alles voor auto & fiets

Omschrijving

De Popal Daily Dutch Prestige een luxe tijdloze dames transportfiets in een elegante donker blauwe kleur met een elegante en robuuste uitstraling. Met deze solide transportfiets fiets je zonder moeite door alle uitdagingen van de dag, want met de 3 Shimano Nexus versnellingen is geen brug te ver of tegenwind te hard.

Deze transportfiets heeft het bekende omafiets frame met perfecte zithouding en rijgedrag, maar dan aangepast aan de moderne eisen. De fiets heeft een sterk maar lichtgewicht aluminium frame en een framehoogte van 50 centimeter.

De Daily Dutch Prestige is uitermate geschikt voor het gebruik in de stad of om naar school te fietsen. Zware tassen kunnen met gemak op de stevige bagagedrager of op de stevige voordrager. Maar je kan natuurlijk ook kiezen om een mooie mand of een stoer krat op de voordrager te monteren.

Bang dat je fiets snel omvalt hoef je niet te zijn want de fiets is voorzien van een degelijke stabiele tweebeenstandaard en een stuurslot waardoor je stuur niet zo snel meer om zal klappen.

Je komt snel tot stilstand met de zeer betrouwbare Shimano terugtrap rem achter en de V-brake knijprem voor. Natuurlijk zorgt de Spanninga LED batterij verlichting, zowel voor als achter, dat je in het donker ook goed zichtbaar bent.

Daarnaast heeft de Popal transportfiets een gesloten kunststof in de kleur van het frame. De fiets is keurig afgewerkt met bruine CST Metropolitan Palmbay banden met veilige zijreflectie, een comfortabel bruin dubbel geveerd zadel en bruine handvatten en metalen spatborden voor en achter. Met het standaard gemonteerde ringslot zet je de fiets veilig op slot.

Natuurlijk wordt je nieuwe fiets vakkundig rijklaar afgemonteerd en krijg je er, na 6-8 weken, een gratis servicebeurt bij.

Product specificaties

Alles op een rijtje

Artikelnummer 154478
Merk Popal
EAN nummer 8719636000934
Model Dames
Kleur Blauw
Maat 28 inch
Aantal versnellingen 3
Type rem Remnaaf i.c.m. V-Brake
Framehoogte 50 cm