Personal shopping bij Halfords!

Is het tijd voor een nieuwe fiets, een nieuwe fietsdrager of iets anders voor je auto of fiets? Wij helpen je graag met het beste advies in een van onze winkels. Vanaf zaterdag 15 januari 2022 kun je jouw Halfords winkel weer bezoeken op afspraak. Tijdens je afspraak is een van onze specilisten aanwezig om je te begeleiden. Zo weet je zeker dat je het juiste advies krijgt en met het juiste product naar huis gaat.
Let op: tussen het maken van een afspraak en het bezoek aan de winkel moet minimaal 4 uur zitten. 

Personal shopping 

De winkels zijn weer open op afspraak. Daarom biedt Halfords vanaf heden de mogelijkheid om personal shopping afspraken te maken in een Halfords filiaal. Hierdoor kunnen we je met alle persoonlijke aandacht van dienst zijn.
We snappen dat het kiezen van bijvoorbeeld een elektrische fiets een keuze is die je niet meteen kunt maken. Door personal shopping bieden we je de mogelijkheid om binnen of buiten openingstijden een afspraak te maken. Rustig even de verschillende modellen bekijken samen met een gespecialiseerde Halfords medewerker die je van professioneel en eerlijk advies voorziet.

Wat kan je verwachten van de afspraak

Tijdens de afspraak word je persoonlijk begeleid, geadviseerd en geholpen bij het winkelen.
We nemen alle tijd om je te helpen bij de beste keuze.

Hoe maak je een afspraak

        • Neem contact op met jouw gewenste Halfords filiaal
        • De winkel zal met jou afstemmen welk tijdstip je aanwezig dient te zijn

Hoe verloopt je afspraak?

Kom op het toegewezen tijdslot naar de Halfords winkel.Kom alleen, desinfecteer te je handen, draag een mondkapje en houd 1,5 meter afstand.Na afloop zal de personal shopper je begeleiden naar de kassa en uitgang van de Halfords winkel

Overige informatie

- Betaal bij voorkeur contactloos of met pin.
- Blijf thuis als je verkoudheidsklachten hebt.
- Volg de regels op die worden gesteld vanuit het Halfords filiaal.