cadeaukaart

cadeaukaart

Halfords Cadeaukaart

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor iemand? Met de Halfords Cadeaukaart zit je altijd goed. Of je nu op zoek bent naar een kinderfiets, een spatbord, fietshelm of wellicht iets voor de auto, zoals een poetspakket, sneeuwketting of ruitenwissers. Met de Halfords Cadeaukaart geef je een ander een super leuk en veelzijdig cadeau. De Halfords cadeaukaart heeft de grootte van een bankpasje en is geldig zo lang er saldo op staat tot maximaal 2 jaar na uitgifte.

Je kunt de Halfords Cadeaukaart bij deelnemende Halfords filialen inleveren. In de winkel kun je zelf bepalen hoeveel tegoed je op de Halfords Cadeaukaart zet, met een minimum van € 10 euro. Online heb je de keuze uit 4 verschillende opties: 10.- 25.- 50.- en 100.- euro. Met het ruime assortiment van Halfords is er altijd voldoende keuze voor de ontvanger om een cadeau uit te kiezen.

Je kunt met de Halfords Cadeaukaart nooit het verkeerde cadeau geven. Kijk hier voor deelnemende winkels.

Het voordeel van de Halfords cadeaukaart is dat nooit meer het verkeerde cadeau geeft, want met keuze uit duizenden producten, zit er altijd wel een geschikt cadeau bij voor de ontvanger.

Saldo checken
Het actuele saldo kun je in de winkel laten controleren of via de volgende link.

Voorwaarden
• De Halfords Cadeaukaart is tot twee jaar na uitgifte geldig.
• Je kunt meerdere cadeaubonnen tegelijkertijd gebruiken door de codes één voor één in te voeren.
• Rest bedragen blijven actief en zijn binnen 2 jaar na uitgifte te besteden.

meer weten over de voorwaarden? Kijk hier voor de overige voorwaarden

4 producten

4 producten