Kinderauto

Een elektrische kinderauto is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 3 jaar en het is gemakkelijk te bedienen. Bij veel soorten kinderauto’s is deze ook op afstand met een afstandsbediening te bedienen. Zo houd je als ouder altijd de touwtjes in handen, om het extra veilig te houden! Je kleintje zit comfortabel in de bestuurdersstoel, maar ook veilig want net als in het echt doe je gewoon je autogordel om. De autootjes zijn vaak zelfs uitgerust met een gaspedaal, een stuurtje met claxon, spiegels en koplampen. Alles wat een 'echte' auto heeft zit er op! 

 Elektrische kinderauto’s met  afstandsbediening en soft start bij Halfords

Bij Halfords is er een aanbod van elektrische kinderauto’s met 2.4G RC en softstart, deze zijn altijd voorzien van een afstandsbediening.
Deze zijn namelijk minder storingsgevoelig. Soft start de auto  en de kinderauto komt langzaam op gang. Het geeft geen schokbewegingen en bij het wegrijden zorgt het ervoor dat het meer veiligheid biedt voor het kindje.Deze 2.4G afstandsbediening reageert alleen op deze auto en niet op andere kinderauto’s. U kunt de snelheid van de auto bepalen door middel van de afstandsbediening.

De kinderauto’s rijden langzaam weg en gaan dan steeds iets harder waardoor het kindje niet schrikt tijdens het wegrijden. Een auto die geen soft start heeft gaat dan in iets hogere snelheid naar voren dan de kinderauto´s met 2.4G afstandsbediening. Dit is niet heel hard en is gewoon geschikt voor  kinderen die iets actiever zijn is dit zeer geschikt.

Tips voor de accu en jezelf.

  • Laat je kind(eren) nooit zonder toezicht van een volwassenen met het accu voertuig spelen of rijden!
  • Wanneer je kind in de kinderauto rijdt en zonder stil te staan het voertuig in een andere versnelling zet (voor/achteruit of hoge/lage snelheid), kunnen de tandwielen en/ of de schakelaars defect raken!
  • Leer uw kind om eerst stil te gaan staan, voordat ze het voertuig in een andere versnelling zetten. Dit voor het behoud van de tandwielen en van de schakelaars.
  • Wanneer je het accuvoertuig wilt verplaatsen/opbeuren, doe dit dan niet aan het stuur anders kan het stuur defect raken, verplaats het voertuig aan de carrosserie!
  • Gebruik het voertuig niet wanneer deze is aangesloten aan de adapter, wanneer het voertuig is aangesloten aan de adapter dan zal deze niet werken.
  • Accuvoertuigen met een 6 volt accu zijn geschikt voor rijden op een verharde ondergrond, accuvoertuigen met een 12 volt accu zijn ook geschikt voor rijden op een losse/zachte ondergrond.

Accu voertuigen altijd door en onder toezicht van een volwassene opladen.

Alle accu voertuigen zijn voorzien van verschillende taal gebruiksaanwijzingen. Gemiddeld kan er ongeveer 1 uur gereden mee worden met een volle accu, mede afhankelijk van het gewicht van het kind en de ondergrond waarop gereden wordt.

Elektrische kinderauto kopen?

Wil je een Elektrische kinderauto kopen? Weet je niet welk model kinderauto het meest geschikt is voor je kind? Bij Halfords heb je keuze uit verschillende kinderauto’s voor kinderen. Halfords verkoopt  enkel licentie kinderauto’s van merken als: BMW, Mercedes en Audi. Bij enkele elektrische kinderauto’s zit een afstandsbediening zodat je de kinderauto als ouder ook zelf kunt besturen. Je krijgt garantie op de kinderauto (https://www.halfords.nl/garantie). Bij Halfords heb je verschillende keuzes in betaalwijzen, Namelijk: Ideal, PayPal, Visa, Mastercard en Afterpay. Er zijn ook verschillende DHL afhaalpunten.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.