Wist je dat je ook je 'oude' fiets kunt inruilen bij Halfords?

Je bent toe aan een nieuwe fiets, maar ja wat moet je dan met je huidige fiets. Ruimte heb je niet om twee fietsen te hebben staan in je garage of schuur. En met een nieuwe fiets, zul je die ‘oude’ fiets niet meer zo snel gebruiken.

Heb je dan weleens nagedacht om deze in te ruilen op je nieuwe fiets? Bij Halfords kan dat namelijk! Je gaat met jouw huidige fiets langs bij een van onze winkels en zij geven aan wat je voor jouw fiets terugkrijgt.

Eerlijke inruilprijs

Wanneer je jouw fiets inruilt krijg je gegarandeerd een eerlijke inruilprijs van ons! Wil jij weten welk bedrag jij terugkrijgt, kom dan vrijblijvend langs bij een van de Halfords vestigingen bij jou in de buurt. Je zult verbaasd zijn!

Inruilen? Dat kan alleen in een vestiging!

Wil je jouw huidige fiets inruilen bij een online bestelling bij Halfords? De enige mogelijkheid dan is je nieuwe fiets ophalen in een vestiging. Zo kun je je ‘oude’ fiets meenemen en bij het afhalen nog even snel je huidige fiets inruilen.

Het is namelijk niet mogelijk om een oude fiets aan ons op te sturen of mee terug te geven met de vervoerder bij het afleveren van jouw online bestelling. De vervoerder kan deze handeling namelijk niet uitvoeren en inruilen kan alleen wanneer je persoonlijk met je fiets in een vestiging langskomt.