Hercules Elektrische fiets Robert F8 heren mat zwart 60cm 504 Watt

De Hercules Robert F8 is een luxe elektrische 28 inch herenfiets met een mat zwart aluminium frame en een framehoogte van 60 centimeter. Uitgevoerd met een krachtige stille Bosch middenmotor. Doordat de motor in het midden is... Lees meer
 • 14 dagen bedenktijd
 • fietsen 100% rijklaar afgeleverd
€ 2.599,00
 • iDeal
 • PayPal
 • Visa
 • MasterCard
 • AfterPay
 • DHL
 • 14 dagen retourrecht op online aankopen
 • Altijd dicht in de buurt
 • Advies door specialisten
 • Alles voor auto & fiets
 • Gratis leenfiets bij reparatie
 • Fietsaccessoires gratis gemonteerd
Omschrijving

Omschrijving

De Hercules Robert F8 is een luxe elektrische 28 inch herenfiets met een mat zwart aluminium frame en een framehoogte van 60 centimeter. Uitgevoerd met een krachtige stille Bosch middenmotor. Doordat de motor in het midden is geplaatst ligt het zwaartepunt van de fiets laag, iets wat de wegligging zeer ten goede komt.

Halfords Bike Lease

Fiets deze lente voor de helft van het geld! Ter introductie lease je deze lente de E-Bike de eerste drie maanden met 50% korting. Je betaalt de eerste drie maanden dan slechts 1.68 per dag. 

Het unieke Bosch E-bike Active Line systeem is zeer intelligent en betrouwbaar. Het Bosch systeem heeft 3 sensoren, waarmee heel nauwkeurig gemeten word hoe hard je fietst, hoeveel omwentelingen met de trappers worden gemaakt en hoeveel kracht daarbij gezet wordt. De sensoren voorzien de middenmotor van informatie, dat als je bijvoorbeeld bij tegenwind of een heuvel op rijdt, je harder zal moeten trappen om dezelfde snelheid te houden. Dus wanneer extra fysieke inspanning wordt geleverd, zal de elektrische aandrijving extra motorkracht leveren. Hoe groot die extra kracht is, wordt op basis van de geleverde inspanningen van de fietser automatisch berekend.

De actieradius is, door het gebruik van de Bosch Active Line middenmotor en een grote capaciteitsaccu van 504 Watt groot. Op een volle accu rij je in de eco-stand 110 tot 150 kilometer*.

De Hercules Robert F8 heeft 4 ondersteuningsstanden. De Eco stand zorgt voor een lichte ondersteuning en een maximale actieradius. De Tour stand geeft gelijkmatige ondersteuning, ideaal voor langere fiets- of tourritten. Sport stand geeft een directe en krachtige ondersteuning uitermate geschikt voor sportief rijden op bijvoorbeeld buitenwegen en/of in de stad. Met de Turbo stand heb je directe en maximale ondersteuning tot op de hoogste trapfrequenties voor ambitieus en sportief rijden.

Ook de afleesbaarheid van de afneembare Bosch display is uitstekend doordat deze in het midden is gepositioneerd. Het bedieningspaneel is aan de linkerkant gemonteerd, hierdoor is deze optimaal te bedienen.

De beproefde Nexus versnellingsnaaf fietst heerlijk licht en de 8 Shimano Nexus versnellingen laten zich eenvoudig verstellen door de draaischakelaar in het handvat. Met de Hydraulische velgremmen Magura HS-11 kom je snel tot stilstand.

Het comfort is uitstekend door de verende voorvork. De felle Axa LED verlichting zorgt in het donker dat je goed zichtbaar bent. Standaard op de fiets is de eenvoudig verstelbare stuurpen waardoor je makkelijk eens een andere fietshouding kunt aannemen, bijvoorbeeld op de wat grotere afstanden.

De Bosch Lithium-Ion accu is afsluitbaar en eenvoudig uitneembaar om hem bijvoorbeeld thuis op te laden, wat natuurlijk bij de winterdag het laden op kamertemperatuur gemakkelijk maakt. Daarnaast heeft de Hercules Robert Schwalbe Citizen Life anti-lek banden. Natuurlijk zit er ook bij deze fiets een gratis nastelbeurt na 6 tot 8 weken. En de fiets wordt vakkundig voor je rijklaar gemaakt wordt.

*Een elektrische fiets biedt trapondersteuning tot een bepaald actieradius. Dit is afhankelijk van onder andere het gewicht van de gebruiker, de weerstand van bijvoorbeeld windkracht, hoogteverschillen en bandenspanning. Maar ook het rijprogramma en het rijgedrag van de berijder spelen een rol.

Specificaties

Product specificaties

Alles op een rijtje

Artikelnummer 152860
Merk Hercules
Actieradius Max. 150 km