haal en brengservice

Halfords gaat voor de beste service en daar hoort natuurlijk een haal- en brengservice bij.

Neem contact op met het dichtstbijzijnde filiaal voor de voorwaarden en prijzen.

Hierdoor hoef je niet meer met je kapotte fiets te sleuren naar een Halfords filiaal maar wordt deze gewoon netjes opgehaald en weer thuisgebracht. Liever op je werk, op je school of bij je oma? Dat kan natuurlijk ook. Heb je direct een andere fiets nodig? Maak dan gebruik van een leenfiets!

Met filialen verspreid over heel Nederland is het in de meeste gevallen mogelijk om van deze service te genieten. Wil je zeker weten welke service jouw Halfords winkel biedt? Kijk hieronder naar de lijst van deelnemende vestigingen en neem contact op met jouw Halfords winkel.

Deelnemende filialen
De werkplaatsen in alle filialen zijn open, onderstaand zijn de Halfords filialen te vinden die de extra haal- en brengservice aanbieden:

Hoe gaat het te werk?
Bekijk snel hieronder hoe de haal- en brengservice werkt bij Halfords:

Stap 1: Contact met filiaal

Maak een afhaalafspraak met de vestiging bij jou in de buurt. Dit kan zowel telefonisch als per mail. Klik op bovenstaande filialen om direct de contactinformatie te zien. De afstand waarin de haal- en brengservice mogelijk is verschilt namelijk per filiaal.

Stap 2: Ophaalservice

Op het afgesproken tijdstip komt een medewerker je fiets ophalen, samen loop je de reparatie nog even door en ontvang je een ontvangstbevestiging.

Stap 3:  Fietsreparatie

Binnen het afgesproken termijn wordt je fiets vervolgens gerepareerd en neemt de vestiging contact met je op voor een bezorgafspraak.
Het duurt ongeveer een tot drie dagen tot de reparatie van je fiets afgerond is. Hierna word de fiets tijdens een afgesproken moment weer netjes afgeleverd aan huis!

Stap 4:  Je fiets wordt bezorgd

Op het afgesproken tijdstip komen we je fiets bezorgen. Samen met de medewerker controleer je de reparatie en ben je in de gelegenheid een proefrit te maken. Is alles naar wens? Dan teken je hiervoor bij de medewerker en wensen we je weer veel fietsplezier.