Halfords, jouw fietsenmaker!

Wil jij je fiets laten repareren of is je fiets aan een servicebeurt toe? Kom dan naar Halfords want elke vestiging beschikt over een professioneel ingerichte werkplaats waarin reparaties door vakkundige en gediplomeerde fietsenmakers worden uitgevoerd.

Kleine reparaties klaar terwijl je wacht

Indien de drukte het in de winkel toelaat kunnen kleine reparaties eventueel direct en snel voor je worden gerepareerd. Op een rustige maandag is die kans groter dan op een drukke zaterdag. Loop gerust even binnen of bel van te voren en we zullen er alles aan doen om je te helpen.

Ook voor grotere reparaties kun je natuurlijk bij ons terecht maar daar kun je sowieso het beste even een afspraak voor maken. Dan weet je niet alleen wat het gaat kosten maar ook wanneer je fiets weer klaar is. Is je fiets gereed dan ontvang je van ons een SMS bericht en kom je jouw fiets halen wanneer het jou uitkomt.

Wat geldt voor ons assortiment, geldt ook voor onze werkplaats: de prijzen zijn verrassend laag en de kwaliteit verrassend goed! Ook voor je fietsreparatie helpt Halfords je weer graag op weg!

De voordelen van de Halfords fietsenmaker

  • Reparaties snel en goed uitgevoerd
  • Indien mogelijk klaar terwijl je wacht
  • Vakkundige fietsenmakers
  • Reparatie van alle merken fietsen. Ook e-bikes
  • Je weet van te voren wat de reparatie kost, dus nooit verrassingen achteraf
  • Indien beschikbaar krijg je een leenfiets mee
  • Standaard een SMS’je als je fiets klaar is

Onderhoud

Bij Halfords verzorgen onze gediplomeerde medewerkers niet alleen reparaties maar ook voor montage en onderhoudsbeurten kun je bij ons terecht. Het maakt niet uit of het om een stadsfiets, omafiets of een elektrische fiets gaat.

Kom langs in één van onze Halfords winkels of neem telefonisch contact met ons op. Dan bespreken we hoe we je verder kunnen helpen