Veiligheid & Verkeer

Op zoek naar een reflecterend veiligheidshesje waarmee je in de schemer, het donker of slechte weersomstandigheden goed zichtbaar bent? Bekijk ons assortiment hieronder! Lees onderaan de pagina verder... [[break]]

Veiligheidsvest

Met een veiligheidsvest val je altijd op in het donker. Of je nu aan het wandelen, fietsen of skaten bent, het dragen van een reflecterend veiligheidsvest zal in ieder geval opvallen in het verkeer! Laat het goedkope reflecterende vest in de auto liggen, zodat je bij pech duidelijk te zien bent.

Fietsers die in de schemering en duisternis in het donkere seizoen fietsen, lopen het risico door andere weggebruikers als te laat gezien te worden. Om de veiligheid te verbeteren, kan je investeren in apparatuur om ervoor te zorgen dat ze jou zo vroeg mogelijk kunt zien, zelfs met de opvallende neonkleuren en grote reflectoren.

Licht reflecterende sprays

Licht reflecterende sprays zijn geschikt voor gebruik op textiel. De spray is overdag bijna onzichtbaar, maar reflecteert licht in het donker. Dit maakt het een ideale vervanger voor veiligheidsvesten. Als je de kleding wast, valt de spray er gemakkelijk af. Reflecterende sprays zijn ook zeer geschikt om 's nachts veilig te wandelen, joggen of fietsen.

4 producten

4 producten