9 producten

per pagina
Basil Stuurtas Bohème City Bag
Vanaf € 47,99
Willex stuurfietstas 1200
Vanaf € 39,99
Willex stuurfietstas 10 liter Zwart
€ 45,99
FastRider Isas stuurtas trend 8l antraciet strap
€ 34,99
Willex Frametas Zwart 2 L
€ 19,99
AGU Stuurtas Performance Essentials DWR 4L Straps
€ 34,99
Basil sport design stuurtas 7 liter Zwart
€ 39,99
Basil stuurtas sport design 7 liter Zwart
€ 43,99
Basil stuurtas mali 8 liter Zwart
€ 23,99

9 producten

per pagina

Stuurtas

Bent u opzoek naar een compacte nieuwe fietstas? Dan is een stuurfietstas ideaal voor u. In de stuurtas kunt u al uw noodzakelijke dingen meenemen maar blijft de belasting van uw fiets licht. Ook zijn de stuurfietstassen ideaal voor de sportieve fietser. Er zijn namelijk stuurtassen die beschikken over een vak voor de routekaart of je mobiele telefoon. Zo kan je gemakkelijk de route uitstippelen en zonder te stoppen bekijken.

POLYESTER, CANVAS OF TARPAULIN

Er zijn bij Halfords verschillende fietstassen te koop met in verschillende stoffen. De welbekende krantentassen zijn gemaakt van tarpaulin stof. Deze stof is waterdicht en van zware kwaliteit. Een ander sterk materiaal is canvas en bestaat uit 100% katoen en is waterafstotend en door een speciale procedure krimpen deze tassen niet. Wat lichter van kwaliteit zijn de polyester fietstassen en zijn vaak alleen verkrijgbaar in de kleinere uitvoeringen.

NIET DUUR

Bij Halfords slaag je al heel snel voor een enkele fietstas, want wij hebben enkele fietstassen voor ieder budget. Zo zit er altijd de juiste tas tussen die precies bij jou past.

WAAROM JE FIETSTASSEN KOPEN BIJ HALFORDS?

Voor de aanschaf van fietstassen kun je zeker bij Halfords terecht. Naast het uitgebreide advies dat je van onze medewerkers kunt verwachten, zijn er nog meer voordelen om bij Halfords te kopen. Als je fietstassen bij Halfords in de winkel aanschaft worden deze als extra service direct op je fiets gemonteerd, zodat je er meteen gebruik van kunt maken. Zo kun je altijd bij onze medewerkers terecht voor eventuele vragen of opmerkingen achteraf. Ook als je jouw fietstassen online hebt gekocht kun je natuurlijk altijd met vragen langs komen in de winkel.

Plaats je jouw bestelling voor 16.00 uur, dan heb je jouw nieuwe fietstassen morgen al in huis. Toch niet tevreden, dan retourneer je jouw bestelling via onze vestingen geheel gratis. Liever je aankoop ruilen, ook dat is mogelijk in onze vestingen. Profiteren van het uitgebreide advies en onze volledige service? Vraag het aan onze deskundige medewerkers. Halfords, alles voor auto en fiets!