Windscherm fietsstoeltje

Wanneer jouw kindje voorop op de fiets zit, dan krijgt het alle wind en regen in zijn/haar gezicht. Dat is zeker niet zo fijn en misschien wil jouw kindje op een gegeven moment wel niet meer op de fiets. Hier kun je heel eenvoudig een oplossing voor bedenken, namelijk laat een windscherm monteren.
Ook voor in de zomer is het prettig om een windscherm te hebben, het beschermt je kindje tegen de vliegjes die je tegenkomt tijdens het fietsen. Wil jij een windscherm bij je fietsstoeltje hebben? Kom dan langs bij een van de Halfords winkels en laat bij aankoop van een windscherm deze gratis monteren door een van onze medewerkers.

SAMEN MET JE KIND OP DE FIETS

Wij helpen je namelijk graag om weg om samen met je kindje veilig op de fiets een stukje rond te fietsen! Wanneer jouw kindje rond de 9 maanden is, kan het alleen zitten. Dat betekent dan ook dat je jouw kindje op een fietszitje kunt zetten en gezellig een rondje kunt gaan fietsen. Want wat is het toch heerlijk om samen met jouw kindje lekker van de natuur te genieten. Daarbij doet jouw kindje ook weer allemaal nieuwe indrukken op en geniet je dus dubbel van het fietsen!
Fietsstoeltjes bij Halfords zijn er in diverse soorten en kleuren. De topmerken hierin zijn Bobike en Yepp. De budget serie in fietsstoeltjes is van het merk Polisport. Alle stoelen zijn trouwens Europees goedgekeurd.
Wil je het kinderzitje op meerdere fietsen gebruiken, schaf dan eenvoudig een extra beugel aan. Je klikt dan met gemak het fietsstoeltje over van de een naar de andere fiets.

WAAROM JE WINDSCHERM KOPEN BIJ HALFORDS?

Voor het aankopen van een windscherm kun je zeker bij Halfords terecht. Naast het uitgebreide advies dat je van onze medewerkers kunt verwachten, zijn er nog meer voordelen om bij Halfords je windscherm te kopen.
Zo kun je altijd bij ons terugkomen voor eventuele vragen of opmerkingen achteraf. Ook als je het windscherm bij ons online hebt gekocht kun je natuurlijk altijd langs komen voor eventuele adviezen.
Plaats je jouw bestelling voor 16.00 uur, dan heb je jouw windscherm morgen al in huis. Toch niet tevreden, dan retourneer je jouw bestelling via onze vestingen geheel gratis. Liever je aankoop ruilen, ook dat is mogelijk in onze vestingen.
Profiteren van het uitgebreide advies en onze volledige service? Voor alle aankopen, van fietsen tot accessoires voor je fiets of auto, moet je naar Halfords toe!

7 producten

7 producten