4 producten

per pagina
Thule yepp windscherm
€ 37,99
Thule yepp windschermsteun
€ 15,29
Bobike Windscherm One+ Urban Black
€ 39,99
Bobike Windscherm One+ Urban Grey
€ 39,99

4 producten

per pagina

Windscherm fietsstoeltje

Wanneer jouw kindje voorop op de fiets zit, dan krijgt het alle wind en regen in zijn/haar gezicht. Dat is zeker niet zo fijn en misschien wil jouw kindje op een gegeven moment wel niet meer op de fiets. Hier kun je heel eenvoudig een oplossing voor bedenken, namelijk laat een windscherm monteren.
Ook voor in de zomer is het prettig om een windscherm te hebben, het beschermt je kindje tegen de vliegjes die je tegenkomt tijdens het fietsen. Wil jij een windscherm bij je fietsstoeltje hebben? Kom dan langs bij een van de Halfords winkels en laat bij aankoop van een windscherm deze gratis monteren door een van onze medewerkers.

Alle voordelen 

Een windscherm voor een fietsstoeltje biedt belangrijke voordelen voor zowel kind als ouder. Het beschermt tegen wind, regen en insecten, waardoor ritten comfortabeler en veiliger worden. Het voorkomt ook dat vuil en stof in de ogen van het kind komen, wat het rijplezier vergroot. Bovendien biedt het windscherm bescherming tegen direct zonlicht en UV-stralen, waardoor de huid van het kind wordt beschermd tijdens zonnige ritten. Dit accessoire vergroot dus niet alleen het comfort, maar ook de veiligheid en het welzijn van zowel ouder als kind tijdens het fietsen.