6 producten

per pagina
Axa Vouwslot Newton FL90K 90cm
€ 69,99
Abus Vouwslot uGrip Bordo 5700/80
€ 74,99
Axa Vouwslot 800/100 grijs
€ 67,99
Axa Vouwslot Fold 85
€ 69,99
Axa Vouwslot Fodable 1000 zwart
€ 95,00
Axa Vouwslot Fold 100 cm
€ 83,95

6 producten

per pagina

Vouwslot

Een vouwslot mixt de voordelen van een kabelslot met die van een kettingslot. De flexibiliteit van een kabelslot en de stevigheid van een beugelslot gaan op in een vouwslot. Je fiets aan een rek vastzetten? Geen probleem!

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Een vouwslot makkelijk op te bergen

Het vouwslot vouwt op als een harmonica. Je klikt het vouwslot makkelijk in de bijgeleverde houder. De hardstalen platen zijn met zware klinken aan elkaar gezet. De hardstalen platen hebben een coating, die je fiets beschermd tegen beschadiging. De Bordo serie van Abus is het voorbeeld van topkwaliteit in vouwsloten.

Waarom je vouwslot kopen bij Halfords?

Voor het aankopen van een vouwslot kun je zeker bij Halfords terecht. Naast het uitgebreide advies dat je van onze medewerkers kunt verwachten, zijn er nog meer voordelen om bij Halfords je vouwslot te kopen.

Zo kun je altijd bij ons terugkomen voor eventuele vragen of opmerkingen achteraf. Ook als je het vouwslot bij ons online hebt gekocht kun je natuurlijk altijd langs komen voor eventuele adviezen.

Plaats je jouw bestelling voor 16.00 uur, dan heb je jouw vouwslot morgen al in huis. Toch niet tevreden, dan retourneer je jouw bestelling via onze vestingen geheel gratis. Liever je aankoop ruilen, ook dat is mogelijk in onze vestingen.

Profiteren van het uitgebreide advies en onze volledige service? Voor alle aankopen, van fietsen tot accessoires voor je fiets of auto, moet je naar Halfords toe!