Schijfremslot

Scooters, brommers en motoren hebben van zichzelf een vrij groot gewicht. Wegtillen is vaak moeilijk. Wegduwen wil vaak wel. Alleen een stuurslot is dan niet voldoende voor een optimale beveiliging. Dan is een schijfremslot de oplossing!

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Een schijfremslot blokkeert

Met een schijfremslot blokkeer je namelijk het voorwiel, zodat wegduwen helemaal geen optie meer is. Schijfremsloten zijn licht in gewicht en makkelijk mee te nemen.

Bij een paar modellen zit een zogenaamde “memory cable “ op. Deze kabel maak je vast om je stuur, zodat je niet vergeet om voor het wegrijden je slot te verwijderen.

Bij een schijfremslot van Abus krijg je er zelfs een hoesje bij om het slot, met daarbij de contactsleutel en de schrijfremslotsleutel, in te doen. Zo heb je altijd een reminder om iets los of vast te maken.

Waarom je schijfremslot kopen bij Halfords?

Voor het aankopen van een schijfremslot kun je zeker bij Halfords terecht. Naast het uitgebreide advies dat je van onze medewerkers kunt verwachten, zijn er nog meer voordelen om bij Halfords je schijfremslot te kopen.

Zo kun je altijd bij ons terugkomen voor eventuele vragen of opmerkingen achteraf. Ook als je het schijfremslot bij ons online hebt gekocht kun je natuurlijk altijd langs komen voor eventuele adviezen.

Plaats je jouw bestelling voor 16.00 uur, dan heb je jouw schijfremslot morgen al in huis. Toch niet tevreden, dan retourneer je jouw bestelling via onze vestingen geheel gratis. Liever je aankoop ruilen, ook dat is mogelijk in onze vestingen.

Profiteren van het uitgebreide advies en onze volledige service? Voor alle aankopen, van fietsen tot accessoires voor je fiets of auto, moet je naar Halfords toe!

1 producten

1 producten