6 producten

per pagina
Abus Hangslot Titalium 64TI 30mm
€ 8,50
Abus Hangslot Titalium 64TI 40mm
€ 11,99
Abus Hangslot Titalium 64TI 50mm
€ 15,99
Abus Hangslot Titalium 64TI 60mm
€ 20,99
Carpoint Hangslot 50mm + 3 sleutels
Alleen online
€ 10,49
Carpoint Hangslot lange beugel 35x90mm + 2 sleutels
€ 7,49

6 producten

per pagina

Hangslot

Een hangslot is niet geschikt voor het op slot zetten van je fiets. Dit type slot wordt vooral gebruikt voor het eenvoudig op slot zetten van koffers, fietszitjes en andere compacte producten. Wel zijn deze sloten van hoge kwaliteit en zijn ze bijna niet open te krijgen.

Voordelen van een hangslot

Allereerst bieden deze hangsloten een solide beveiligingsoplossing voor verschillende voorwerpen, waaronder koffers, fietszitjes, lockers en zelfs kleine gereedschapskisten. Ze zijn vaak gemaakt van duurzame materialen zoals gehard staal of zinklegeringen, waardoor ze bestand zijn tegen snijden, breken of andere pogingen tot diefstal.

Een van de belangrijkste voordelen van deze hangsloten is hun draagbaarheid. Dankzij hun compacte formaat passen ze gemakkelijk in zakken, handtassen of zelfs aan sleutelhangers, waardoor ze altijd binnen handbereik zijn wanneer je ze nodig hebt. Dit maakt ze ideaal voor reizen, fietsen of dagelijks gebruik.

Hoe te gebruiken?

Het gebruik van deze hangsloten is over het algemeen eenvoudig en intuïtief. Ze zijn meestal voorzien van een mechanisme zoals een cijfercombinatie of een sleutel, afhankelijk van het model. Met een simpele draai of druk op de knop kunnen ze worden vergrendeld, waardoor je spullen veilig worden beschermd. De meeste hangsloten worden geleverd met instructies voor het instellen van de combinatie of het gebruik van de sleutel, waardoor het proces moeiteloos verloopt.