6 producten

per pagina
Abus Hangslot Titalium 64TI 30mm
€ 8,50
Abus Hangslot Titalium 64TI 40mm
€ 11,99
Abus Hangslot Titalium 64TI 50mm
€ 15,99
Abus Hangslot Titalium 64TI 60mm
€ 20,99
Carpoint Hangslot 50mm + 3 sleutels
€ 11,99
Carpoint Hangslot lange beugel 35x90mm + 2 sleutels
€ 8,79

6 producten

per pagina

Hangslot

Een hangslot is niet geschikt voor het op slot zetten van je fiets. Dit type slot wordt vooral gebruikt voor het eenvoudig op slot zetten van koffers, fietszitjes en andere compacte producten. Wel zijn deze sloten van hoge kwaliteit en zijn ze bijna niet open te krijgen.

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

FIETSSLOTEN

Een goed fietsslot schrikt dieven af en voor veel fietsverzekeringen moet je een goedgekeurd fietsslot gebruiken om gedekt te zijn tegen diefstal. Met een goed fietsslot laat je je stalen ros met een goed gevoel achter. Zo hoef je je niet telkens af te vragen of hij gestolen wordt als je een rondje door de stad gaat maken of als hij de hele dag bij de bushalte staat te wachten tot je terug komt van je werk.

ANTI-DIEFSTAL TIPS

Een goed fietsslot is een eerste vereiste om het dieven moeilijk te maken. Toch zijn er nog een aantal dingen waar je rekening mee kunt houden wanneer je jouw fiets, elektrische fiets of scooter op slot zet.
• gebruik twee verschillende sloten. Sommige dieven zijn gespecialiseerd in één type slot. Op deze manier maak je het ze een stuk lastiger
• zet je fiets op een punt waar goed zicht op is. Dieven houden niet van bekijks
• zet je fiets echter ook niet op een punt waar het enorm druk is. Hier hebben mensen juist minder aandacht voor anderen
• laat je slot niet op de grond hangen. Dieven kunnen dan meer kracht zetten met een betonschaar door daar met de voeten op te duwen en ze kunnen met een zwaar voorwerp het slot proberen kapot te slaan
• probeer het slot altijd door je frame en je voorwiel aan een vast voorwerp vast te zetten zoals een fietsrek of een paal
• wanneer er geen vast voorwerp in de buurt is zet dan meerdere fietsen aan elkaar vast

WAAROM JE SLOT KOPEN BIJ HALFORDS?

Voor het aankopen van een slot kun je zeker bij Halfords terecht. Naast het uitgebreide advies dat je van onze medewerkers kunt verwachten, zijn er nog meer voordelen om bij Halfords je slot te kopen.
Zo kun je altijd bij ons terugkomen voor eventuele vragen of opmerkingen achteraf. Ook als je het slot bij ons online hebt gekocht kun je natuurlijk altijd langs komen voor eventuele adviezen.
Plaats je jouw bestelling voor 16.00 uur, dan heb je jouw slot morgen al in huis. Toch niet tevreden, dan retourneer je jouw bestelling via onze vestingen geheel gratis. Liever je aankoop ruilen, ook dat is mogelijk in onze vestingen.
Profiteren van het uitgebreide advies en onze volledige service? Voor alle aankopen, van fietsen tot accessoires voor je fiets of auto, moet je naar Halfords toe!