5 producten

per pagina
Axa Beugelslot Newton UL-230
€ 42,99
Axa Newton Beugelslot UL-300
€ 46,99
Abus Beugelslot Granit 460
€ 54,99
Axa Beugelslot U-Lock Mini Pro ART2
€ 64,99
Axa Beugelslot U-Lock Newton Pro ART3
€ 54,99

5 producten

per pagina

Beugelslot

Met een beugelslot koop je eigenlijk tijd. Tijd die de dief nodig heeft om je fiets te stelen. Hoe beter de kwaliteit, des te langer zal de dief bezig zijn. Beugelsloten zijn uit harde metalen gemaakt om het de dief zo moeilijk mogelijk te maken. Een beugelslot dwingt een dief om niet een, maar twee maal te moeten zagen. Dit omdat een beugelslot nauwelijks te verbuigen is.

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Beugelsloten bevestiging

Beugelsloten hebben aan de buitenkant een kunststof laag die je mooie fiets beschermen tegen beschadiging. Halfords heeft bij de beugelsloten ook nog een bevestiging om het beugelslot in te plaatsen tijdens het fietsen.

Ander voordeel van een beugelslot

Een ander voordeel van een beugelslot is, dat deze makkelijk aan een object, bijvoorbeeld een fietsenrek, vast te maken is. Wat het verplaatsen van de fiets onmogelijk maakt. Abus sloten zijn bij Halfords op bestelling zelfs gelijk sluitend te leveren. Dit houdt in dat je twee beugelsloten met eenzelfde slothuis kunt krijgen. Sleutels zijn met behulp van bijgeleverde nummers eventueel bij te bestellen.

Waarom je beugelslot kopen bij Halfords?

Voor het aankopen van een beugelslot kun je zeker bij Halfords terecht. Naast het uitgebreide advies dat je van onze medewerkers kunt verwachten, zijn er nog meer voordelen om bij Halfords je beugelslot te kopen.

Zo kun je altijd bij ons terugkomen voor eventuele vragen of opmerkingen achteraf. Ook als je het beugelslot bij ons online hebt gekocht kun je natuurlijk altijd langs komen voor eventuele adviezen.

Plaats je jouw bestelling voor 16.00 uur, dan heb je jouw beugelslot morgen al in huis. Toch niet tevreden, dan retourneer je jouw bestelling via onze vestingen geheel gratis. Liever je aankoop ruilen, ook dat is mogelijk in onze vestingen.

Profiteren van het uitgebreide advies en onze volledige service? Voor alle aankopen, van fietsen tot accessoires voor je fiets of auto, moet je naar Halfords toe!