Geen producten gevonden voor deze selectie.

Fietskrat

Je fietst iedere dag op je fiets naar school of naar je werk en je neemt een grote tas met boeken of spullen mee. De boeken en spullen wil je dan natuurlijk wel makkelijk mee kunnen nemen. Voor het veilig en goed vervoeren is een krat een goed alternatief.

Een krat is stevig en daarin kun je heel goed spullen vervoeren. Ook veilig, want je hebt het krat voorop op je fiets en daarmee heb je goed evenwicht.

De kratten zijn in verschillende materialen te verkrijgen. Zo heb je de keuze uit een houten krat of een kunststof krat. Bij een houten krat kun je nog kiezen tussen een stoer krat van wat donker hout of van een lichter krat met een bloemmotief.

De kunststof kratten verschillen ook nog in grootte, je kunt namelijk kiezen uit een krat Large waarin je maar liefst 50 liter kwijt kunt. Ga je voor een kleiner kunststof krat, dan kun je nog steeds 34 liter meenemen. Vind je het leuk om te kiezen voor een gekke of sprekende kleur, dan heb je genoeg keuze bij de kunststof kratten. Van fel lime tot Hollands oranje of van standaard zwart tot sprekend paars. Zeker weten dat er ook voor jou een kleur te vinden is.

Let er trouwens wel op dat voor het bevestigen van het krat (of mand) er misschien extra accessoires nodig zijn, te weten tyraps of montagemateriaal. Natuurlijk kun je de Krat accessoires ons ook in de webshop bestellen.

Waarom je een fietskrat koopt bij Halfords?

Voor het aankopen van een fietskrat kun je zeker bij Halfords terecht. Naast het uitgebreide advies dat je van onze medewerkers kunt verwachten, zijn er nog meer voordelen om bij Halfords je fietskrat te kopen.

Zo kun je altijd bij onze medewerkers terecht voor eventuele vragen of opmerkingen achteraf. Ook als je jouw fietskrat online hebt gekocht kun je natuurlijk altijd langs komen voor eventuele adviezen.

Plaats je jouw bestelling voor 16.00 uur, dan heb je jouw nieuwe fietskrat morgen al in huis. Toch niet tevreden, dan retourneer je jouw bestelling via onze vestigingen geheel gratis. Liever je aankoop ruilen, ook dat is mogelijk in onze vestingen.

Profiteren van het uitgebreide advies en onze volledige service? Voor alle aankopen, van fietsen tot accessoires voor je fiets of auto, moet je naar Halfords toe!