Sloten

Je elektrische fiets wil je natuurlijk extra goed beveiligen tegen diefstal. Met een goed fietsslot schrik je dieven af en laat je je e-bike met een goed gevoel staan. Daarom hebben wij in deze categorie de beste van de beste sloten geselecteerd, speciaal voor e-bikes.

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Zorg ervoor dat je fiets altijd veilig staat

Je elektrische fiets wil je natuurlijk extra goed beveiligen tegen diefstal. Met een goed fietsslot schrik je dieven af en laat je je e-bike met een goed gevoel staan. Daarom hebben wij in deze categorie de beste van de beste sloten geselecteerd, speciaal voor e-bikes. Er zijn verschillende soorten sloten te verkrijgen;


- Een kettingslot is het meest gebruikte slot. Het gemakkelijke aan een kettingslot is dat je de ketting door je elektrische fiets kunt halen en aan een vast voorwerp, zoals een lantaarnpaal of hekwerk, kunt binden.


- Een insteekslot is een variant van het kettingslot. Een insteekslot is in principe hetzelfde alleen steek je deze in je beugelslot van je e-bike. Het voordeel hiervan is dat je maar één sleutel nodig hebt voor twee type sloten. Wel moet je opletten bij het aanschaffen van een insteekslot of deze past op jouw huidige beugelslot van je elektrische fiets.


- Een vouwslot combineert de eenvoud van een kettingslot en het prettige wegbergen van een vouwslot. Met een vouwslot zet je je fiets gemakkelijk aan een vast, stevig voorwerp. Deze vouwsloten zijn uitermate geschikt als tweede slot, fietsendieven laten namelijk fietsen met twee sloten vaak staan. Hij is niet geschikt als enige slot voor je elektrische fiets.

7 producten

7 producten