Fietsstoeltjes

Het is heerlijk om met je kind te genieten van fietstochten, zeker op een elektrische fiets. Echter passen achterop een elektrische fiets niet alle fietsstoeltjes. In de meeste gevallen zit de accu namelijk achterop bij de bagage drager. Binnen deze categorie vindt u alle fietsstoeltjes die geschikt zijn voor een e-bike. Ook kan je verschillende buggydragers vinden.

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

De beste fietstoeltjes voor je elektrische fiets

Het is heerlijk om met je kind te genieten van fietstochten, zeker op een elektrische fiets. Echter passen achterop een elektrische fiets niet alle fietsstoeltjes. In de meeste gevallen zit de accu namelijk achterop bij de bagage drager. Binnen deze categorie vindt u alle fietsstoeltjes die geschikt zijn voor een e-bike. Ook kan je verschillende buggydragers vinden. Deze helpen bij het veilig en eenvoudig vervoeren van een kinderbuggy op de e-bike.
Per fietsstoeltje verschilt het maximaal gewicht dat gedragen kan worden. De meeste achter zitjes zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 18 maanden tot kinderen van circa 6 jaar. Deze achter zitjes kunnen maximaal 22 kilogram dragen. De meeste voor zitjes zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 9 maanden tot kinderen van circa 3 jaar. Deze voor zitjes kunnen maximaal 15 kilogram dragen. In de fietsstoeltjes zit een vijfpuntsgordel die er voor zorgt dat je kind goed vast en veilig in het stoeltje zit. In sommige voetenbakjes van het fietsstoeltje bevinden zich ook voetenriemen, zo blijven ook de voeten veilig binnenboord op zijn plek zitten. Naarmate je kind groter wordt zijn de voetenbakjes gemakkelijk te verstellen op de juiste hoogte.

Een gemakkelijk accessoire voor het fietsstoeltje is een windscherm. Met het windscherm kan je je kind beschermen tegen zon, wind en regen. Een windscherm is gemakkelijk te monteren op het fietsstoeltje op je e-bike. Een ander mooi accessoire is de Bobike stuur met kussen. Deze geeft meer houvast voor je kind achterin het stoeltje. Het kussen is gemakkelijk voor wanneer je kind bijvoorbeeld in slaap valt, hij of zij kan dan rustig doorslapen op de fiets.

11 producten

11 producten