Fietsonderdelen voor e-bike

Halfords heeft voor zowel normale als elektrische fietsen een ruim assortiment fietsonderdelen. Een handig fietsonderdeel voor een e-bike is een spiegel. Wegens de hogere snelheid die je hebt met een elektrische fiets is het fijn om te weten wat er achter je gebeurt. Dankzij de speciale anti reflecterende coating die op sommige spiegels zit, zie je ook bij fel zonlicht alles goed in de spiegel.

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Alle onderdelen voor je elektrische fiets


Halfords heeft voor zowel normale als elektrische fietsen een ruim assortiment fietsonderdelen. Een handig fietsonderdeel voor een e-bike is een spiegel. Wegens de hogere snelheid die je hebt met een elektrische fiets is het fijn om te weten wat er achter je gebeurt. Dankzij de speciale anti reflecterende coating die op sommige spiegels zit, zie je ook bij fel zonlicht alles goed in de spiegel. Een ander mooi product speciaal voor de e-bike is de e-bike accuhoes. Deze accuhoes beschermt de accu van je elektrische fiets tegen kou, warmte, vuil, stoten, regen en beschadigingen. Een must have dus voor elke elektrische fiets!
Daarnaast vind je in deze categorie verschillende pedalen voor op je e-bike. Zelf fietspedalen met ingebouwde Ledverlichting. Dankzij deze verlichting wordt je enorm goed gezien in het verkeer, ondanks de hogere snelheid die je op een elektrische fiets hebt. Ook kan je hier terecht voor jasdragers speciaal voor e-bikes. De jasdragers op deze pagina passen gegarandeerd op uw elektrische fiets. De jasdragers van lakdoek zijn donker getint en passen perfect bij een zwarte fiets. De doorzichtige jasdragers passen mooi bij uw traditionele elektrische fiets.

8 producten

8 producten