Fietsmanden en fietskratten

Niet alle fietsmanden passen zo maar op een elektrische fiets, voorop zit namelijk een elektrisch fietscomputer. Ook zit achterop de accu waar de e-bike op draait. Dankzij stuurpennen kunnen er, ondanks de displays voor op de elektrische fiets, fietsmanden geplaatst worden. 

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Fietsmanden en fietskratten

Niet alle fietsmanden passen zo maar op een elektrische fiets, voorop zit namelijk een elektrisch fietscomputer. Ook zit achterop de accu waar de e-bike op draait. Dankzij stuurpennen kunnen er, ondanks de displays voor op de elektrische fiets, fietsmanden geplaatst worden. Als je graag een mand of krat voorop wilt hebben kijk dan naar een voordrager voor je elektrische fiets. Dankzij een voordrager kun je op je e-bike toch kratten of dozen voorop plaatsen en vervoeren. Hoeveel er in een fietsmand of krat past hangt af van de grootte en de inhoud van de fietsmand of krat. De inhoud wordt aangeduid in liters, hoe meer liter inhoud de fietsmand heeft, hoe meer spullen je er in kwijt kunt. Naast dat een fietsmand of krat gemakkelijk is om spullen mee te nemen kan het je elektrische fiets ook opleuken of stoerder maken met een fietsmand of krat.

Een mooie mand of krat voorop de fiets, dit kan een fiets helemaal compleet maken. Ook bij een      e-bike is dit super gaaf. Echter beschikken de meeste elektrische fietsen niet over een voordrager. Met de Steco voordrager kan je ervoor zorgen dat ook op een e-bike een mand of krat voorop de fiets is te monteren.  Een voordrager is ook erg handig voor het vervoeren van kratten of dozen met je elektrische fiets. De voordrager kan je aan het frame van je e-bike monteren en past op bijna elk standaard frame. 

4 producten

4 producten