Fietshelmen

Met een e-bike haal je natuurlijk hogere snelheden dan met een normale fiets. Het is daarom belangrijk dat je goed beschermt bent voor als er iets gebeurd op je elektrische fiets. Een fietshelm is een absolute aanrader wanneer je fietst op een e-bike. Bij Halfords hebben wij verschillende helmen die uitermate geschikt zijn voor e-bike gebruikers.

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Fietshelmen voor je elektrische fiets

Met een e-bike haal je natuurlijk hogere snelheden dan met een normale fiets. Het is daarom belangrijk dat je goed beschermt bent voor als er iets gebeurd op je elektrische fiets. Een fietshelm is een absolute aanrader wanneer je fietst op een e-bike. Bij Halfords hebben wij verschillende helmen die uitermate geschikt zijn voor e-bike gebruikers. Deze fietshelmen beschermen tegen hogere valsnelheden en bedekken een groter deel van het hoofd. Sommige van deze helmen hebben ook nog een soft vizier, deze voorkomt dat zonlicht en regen in je ogen komt. Deze helmen beschikken allemaal over meerdere luchtkanalen, deze zorgen voor een goede ventilatie in de helm.

Een helmmaat wordt weergegeven in centimeters en moet gemeten worden ongeveer 1 a 2 cm boven de wenkbrauwen. Hier is de omvang van het hoofd het grootst en deze maat moet overeenkomen met de maat van de helm. Wanneer een fietshelm voorzien is van het CE-EN 1078 of CE-EN 1080 keurmerk en het TÜV keurmerk voldoet het aan de Europese kwaliteits- en veiligheidseisen.

30 producten

30 producten