Fietsaccessoires

Bij Halfords kan je terecht voor al je fietsaccessoires. Ook voor elektrische fietsen heeft Halfords allerlei verschillende accessoires. Binnen deze categorie zijn speciaal de accessoires die heel goed passen bij een e-bike geselecteerd. Een voorbeeld hiervan is een telefoonhouder die gemakkelijk op het stuur te bevestigen is. Dit is ideaal voor wanneer je navigatie nodig hebt tijdens het fietsen met de e-bike. Maak je geen gebruik van je telefoon voor navigatie tijdens het fietsen maar van een kaart? Dan heeft Halfords speciaal voor jou de kaarthouder voor op de fiets, ook deze is gemakkelijk te monteren op het stuur van de e-bike.

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Elektrische fietsaccessoires

Bij Halfords kan je terecht voor al je fietsaccessoires. Ook voor elektrische fietsen heeft Halfords allerlei verschillende accessoires. Binnen deze categorie zijn speciaal de accessoires die heel goed passen bij een e-bike geselecteerd. Een voorbeeld hiervan is een telefoonhouder die gemakkelijk op het stuur te bevestigen is. Dit is ideaal voor wanneer je navigatie nodig hebt tijdens het fietsen met de e-bike. Maak je geen gebruik van je telefoon voor navigatie tijdens het fietsen maar van een kaart? Dan heeft Halfords speciaal voor jou de kaarthouder voor op de fiets, ook deze is gemakkelijk te monteren op het stuur van de e-bike. Ook een niet te missen accessoires voor de elektrische fiets is een zadelhoes, deze zadelhoes kan er voor zorgen dat je zadel een stuk fijner zit. Ook is de zadelhoes ideaal voor wanneer het geregend heeft, deze zorgt er dan voor dat je zadel niet nat is.

Ook heeft Halfords verschillende soorten snelbinders die perfect passen op je elektrische fiets. Erg handig om hierbij te kopen is het snelbindernet. Het snelbindernet is ideaal voor het stevig vastzetten van allerlei spullen op de bagagedrager en is makkelijk op de bagagedrager te klikken. Daarnaast kan je ook nog een fietscomputer kopen voor op je e-bike. Een fietscomputer kan over allerlei functies beschikken zoals; de snelheid, verbruikte calorieën, rijtijd, temperatuur en aantal gereden kilometers. De meeste fietscomputers zijn snel gemonteerd op je elektrische fiets, zonder enig gereedschap.

19 producten

19 producten