E-bike fietsaccessoires

Fietsaccessoires voor de elektrische fiets vind je bij Halfords! Met een ruim aanbod aan fietsaccessoires vind je bij Halfords altijd de juiste accessoire om jouw E-Bike te poetsen, op te knappen of te repareren.

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

E-bike fietsaccessoires

Fietsaccessoires voor de elektrische fiets vind je bij Halfords! Met een ruim aanbod aan fietsaccessoires vind je bij Halfords altijd de juiste accessoire om jouw E-Bike te poetsen, op te knappen of te repareren.

Alle fietsaccessoires van zadel tot verlichting

Fiets je regelmatig door weer en wind? Dan heb je vast interesse in onze regenkleding of fietstassen. Doe je regelmatig boodschappen op de fiets of trek je er op uit met jouw kindje? Kijk dan zeker eens bij onze fietsmanden of fietsstoeltjes.

Bij Halfords heb je de ruimste keuze uit e-bike fietsaccessoires. Zelfs als je maar een klein onderdeeltje nodig hebt. Doet je verlichting het niet meer of is je fiets toe aan nieuwe fietsbanden? Ook dan heb je bij Halfords de ruimste keuze voor een scherpe prijs.

Ruim aanbod met fietstassen voor praktisch gemak

Halfords voorziet met het aanbod van e-bike fietsaccessoires ook in praktisch gemak. Bijvoorbeeld als het gaat om het vervoer van boodschappen. Of om een tas die je niet kan dragen maar veilig mee wilt nemen in een fietstas. De fietstassen zijn in een enkele of dubbele uitvoering verkrijgbaar en zijn afsluitbaar met riempjes. Ideaal dus om geen ballast aan het stuur of aan je lijf te hebben. 

Halfords heeft ook een uitgebreid assortiment frametassen. Dit zijn tassen die geschikt zijn voor dagelijks gebruik. De frametas is ervoor gemaakt om je kettingslot in op te bergen en te vervoeren. Hierdoor kan je makkelijk je kettingslot overal me naar toe nemen en je fiets veilig op slot zetten.

Fietsbanden en meer

Bij Halfords vind je een ruime keuze aan fietsbanden zowel binnenbanden als buitenbanden, maar ook speciaal fietsgereedschap om je banden te plakken of te vervangen. Je elektrische fiets wil je natuurlijk niet kwijt raken. Daarvoor heeft Halfords een mooi assortiment fietssloten waarmee je jou fiets veilig achter kan laten. Door een goed fietsslot op je fiets te zetten schrikt de dief niet alleen af, hij zal hem niet mee kunnen nemen.

Samen met je kind op de elektrische fiets

Halfords helpt graag mee om je kind veilig op de fiets te zetten en een rondje te fietsen. Als je kind ongeveer 9 maanden is, kan het alleen zitten. Wat is dan leuker om jou kind mee te nemen en lekker een rondje te fietsen op jou elektrische fiets. Omdat Halfords ook stoeltjes heeft die voorop kunnen kan de baby zo al zittend de wereld ontdekken en nieuwe indrukken opdoen.

Omdat jouw kindje voorop op de fiets zit, krijgt het alle wind en regen in zijn/haar gezicht. Dat is zeker niet fijn. Hier kan je heel eenvoudig een oplossing voor vinden, namelijk laat een windscherm monteren. Ook voor in de zomer is het prettig om een windscherm te hebben, het beschermt je kindje tegen de vliegjes die je tegenkomt tijdens het fietsen.

212 producten

212 producten