Abus Vouwslot Bordo Granit X-Plus 6500/85

Artikel nummer: 149344
Niet op voorraad
ABUS VOUWSLOT BORDO 6500/85 ART2
E-mail naar een vriend
  • Lengte 85 cm
  • ART 2 sterren goedgekeurd
  • Inclusief transporttasje voor degelijk opbergen
Kies productopties om de beschikbaarheid in winkels te zien

Abus Vouwslot Bordo Granit X-Plus 6500/85

De Abus sloten uit de Bordo serie beschikken over eigenschappen die tot voor kort bij geen enkel ander slot te vinden waren. Zeer flexibel, laag gewicht en compact van vorm. Het Abus Granit XPlus Bordo 6500 vouwslot is een compact fietsslot door zijn scharmierconstructie.

Het Bordo slot is ART2** goedgekeurd (MBT 4049) en voldoet daarmee aan de kwaliteitseisen van de verzekeraars. Het slot heeft een lengte van 85 centimeter en heeft 5,5 millimeter dikke geharde elementen. De elementen hebben een 2 componenten coating om lakschade aan het frame te voorkomen. Het Abus Link Protection Shield biedt een hoge weerstand tegen bijvoorbeeld doorzagen van de elementen. De Abus Xplus cilinder geeft daarnaast optimale bescherming tegen picking.

Abus Extra Security
Abus sloten met Security level 5 t/m 9 zijn uitermate geschikt om als tweede slot te gebruiken voor fietsen die op school of op een drukbezochte plekken staan. Deze Abus sloten kunnen worden gebruikt waar de kans op diefstal middelmatig tot laag is. Ook een prima toevoeging voor volwassen fietsen waar de kans op diefstal hoog is i.c.m. een slot uit de Abus Maximum Protection serie (Security level 10 t/m 15).

Meer informatie

EAN nummer 4003318551604
Merk Abus
ART-certificering ART2
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Abus Vouwslot Bordo Granit X-Plus 6500/85
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Dit formulier is beschermd door reCAPTCHA - de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.