Abus Kettingslot Iven Chain 8210/85

Artikel nummer: 149326
Op voorraad
ABUS KETTINGSLOT IVEN 8210/85 ZWART
E-mail naar een vriend
  • 8 mm dikke schakels
  • Lengte 85 cm
  • ART 2 sterren goedgekeurd
Kies productopties om de beschikbaarheid in winkels te zien

Abus Kettingslot Iven Chain 8210/85

Het Abus Iven chain 8210/85 slot is een kettingslot met sleutel en heeft een lengte van 85 centimeter en heeft 8 millimeter vierkante kettingschakels.Het Abus slot is ART2** goedgekeurd (MBT 4157) en voldoet daarmee aan de kwaliteitseisen van de verzekeraars.

Het slot is geschikt voor dagelijks gebruik en uitermate geschikt om je fiets kort tot middellang te parkeren of om als tweede slot te gebruiken. De hoogwaardige Meshwebbing kettinghoes zorgt voor met lange levensduur en voorkomt beschadigingen aan het frame.

De ketting, het slothuis en de interne elementen van het slotmechanisme zijn gemaakt van speciaal gehard staal. Het slot heeft een hoge bescherming tegen picking en een gebruiksvriendelijke symmetrische sleutel. De symmetrische sleutels hebben geen boven of onderkant en passen dus altijd in het slot.

Abus Maximum Security
Deze Abus sloten met Security Level 10 t/m 15 zijn allemaal sloten die voldoen aan de eisen van een fietsverzekering. Deze sloten worden gebruikt waar de kans op diefstal hoog is, ze worden gebruikt voor de duurdere fietsen die voor langere tijd geparkeerd worden of voor gebruik in de stad.

Meer informatie

EAN nummer 4003318551529
Merk Abus
Security Level Security Level 10
ART-certificering ART2
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Abus Kettingslot Iven Chain 8210/85
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Dit formulier is beschermd door reCAPTCHA - de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.