Sportieve fiets

Een vervoersmiddel dat je dagelijks en sportief gebruikt, zijn de sportieve fietsen voor dames en heren, in verschillende kleuren en maten. Halfords is de beste keuze voor jou. Je hebt de sportieve fietsen van het merk Popal en Cumberland.

De fietsen zijn er voor dames en heren, deze zijn in de maten: 57 cm en 49 cm. De sportieve fietsen hebben verschillende kleuren zoals: blauw, zwart, grijs, mat zwart en mat grijs. De Popal sportieve fiets heeft 6 versnellingen en V-brakes als type rem. De framehoogte is verschillend per type fiets. De Popal sportieve fiets City is de ideale sportieve fiets. Deze is geschikt om snel van locatie tot locatie te fietsen en om bijvoorbeeld boodschappen te gaan doen. Met de Shimano Tourney TX6 derailleurversnelling en de index shifter, schakel je moeiteloos een versnelling hoger of lager en fiets je altijd lekker licht en in de juiste versnelling. De fiets heeft een stevige bagagedrager waarop je spullen kunt plaatsen en meenemen. Voor de LED batterijverlichting op de fiets ben je altijd goed en zichtbaar onderweg en met de V-brake stop je ook erg snel. Het kettingscherm is transparant en het spatbord is gemaakt van kunststof. Verder hebben de fietsen nog anti-slip pedalen, snelbinders, een fietsbel en een stabiele zijstandaard. Kort gezegd de ideale fietsen voor mensen die van comfortabel fietsen houden en ergens snel op locatie willen zijn.

Na 6 tot 8 weken na het aanschaffen van je fiets ontvang je een gratis servicebeurt vanuit ons. Daarnaast worden de sportieve fietsen altijd 100% afgemonteerd.

De Cumberland Preston is de ideale luxe sportieve damesfiets voor dagelijks gebruik en lange afstanden om vlug ergens te zijn. Met de 21 Shimano derailleurversnelling en Shimano index shifter, schakel je moeiteloos een versnelling hoger of lager en fiets je altijd lekker licht en in de juiste versnelling.

Alles wat je wensen kan, hebben wij verwerkt bij het ontwerpen van de Cumberland fietsen. Hierdoor is de Cumberland een veilige, betrouwbare en trendy fiets. Alle Cumberland fietsen worden ontworpen met zorgvuldig gekozen A-merk kwaliteitsonderdelen en geproduceerd in Nederland. Hierdoor fiets je altijd op een betrouwbare en comfortabele stijlvolle fiets. Doordat wij groot in kopen, koop jij een A-merk kwaliteitsfiets voor een super scherpe prijs.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.