Qwic

Qwic

QWIC: PURE VAKMANSCHAP

Met de elektrische fietsen van QWIC heb je altijd wind mee! Een gepassioneerd team werkt vanuit Amsterdam aan de ontwikkeling van onderscheidende e-bikes. Duurzaamheid vormt de basis van het innovatieve design e-bikes. QWIC zelf ziet het als een modern ambacht waarmee ze klanten kunnen inspireren. Het merendeel van de medewerkers van QWIC gebruikt de QWIC e-bike voor woon-werkverkeer. Zo worden dagelijkse uitdagingen zelf ondervonden en meegenomen in de ontwikkeling van het uiteindelijke product. Halfords heeft een gevarieerd assortiment elektrische fietsen. We helpen je graag bij het vinden van de juiste e-bike.

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Halfords heeft het allemaal in huis. Beeld jezelf eens in hoe lekker het is om met een e-bike naar je werk of school te gaan en geen last te hebben van files. QWIC zet zich in om mensen te verleiden vaker de fiets te pakken en de auto te laten staan. Zo kom je met elke QWIC e-bike zonder te zweten, uiterst comfortabel en geheel in stijl aan op je bestemming. Met de ondersteuning aan heb je nooit meer last van wind tegen, is geen heuvel of brug te hoog en zoef je ontspannen van A naar B. Wil je na een lange werkdag even stoom afblazen op je e-bike, zet dan de ondersteuning lager of vlieg juist in de hoogste ondersteuning naar huis!

WAAROM KIEZEN VOOR EEN QWIC E-BIKE?

 • QWIC e-bikes zijn meermaals gekozen tot de beste elektrische fietsen van het jaar
 • Elke QWIC e-bike is samengesteld uit hoogwaardige en duurzame componenten
 • QWIC ontwikkelt elektrische herenfietsen, elektrische damesfietsen en speed pedelecs zelf van begin tot eind

WAAR MOET JE OP LETTEN BIJ DE AANSCHAF VAN EEN QWIC?

Een elektrische fiets aanschaffen kan een lastige opgave zijn, maar gaat je voorkeur uit naar een QWIC elektrische fiets, dan is het van belang dat je weet waar je op moet letten. Daarom helpen we je graag om uit ons uitgebreid aanbod de juiste QWIC elektrische herenfiets, elektrische damesfiets of speed pedelec te vinden. Aan de hand van een aantal vragen die we met je doorlopen, helpen we je te kiezen voor de ebike die het beste past bij jou smaak en behoeften. Denk bijvoorbeeld vast eens na over de actieraudius die je wenst, hoeveel versnellingen je wil of waar je de motor het liefst hebt.

PROEFRIT OP EEN QWIC

Omdat een QWIC elektrische fiets met een voorwielmotor heel anders fietst dan een fiets met middenmotor of achterwielmotor, vinden wij het belangrijk dat je op verschillende modellen een proefrit maakt. Dat is de enige manier om te ervaren wat voor jou nou écht lekker rijdt. Zo’n proefrit moet zich dus niet beperken tot de straat in en uit. Wij vinden het belangrijk dat je de elektrische fiets écht probeert. Kies een mooie dag uit (liefst met flinke wind), kom langs om een elektrische fiets te lenen en ga heerlijk een flink stuk fietsen. Natuurlijk geven we je ook tips hoe je het beste kunt omgaan met je e-bike. Jij wilt toch tenslotte ook dat je zo ver mogelijk met jouw nieuwe e-bike kunt fietsen. En al wil je 10 keer een verschillende elektrische fiets proberen…wij vinden het prima, je bent van harte welkom.

WAAR KAN QWIC WORDEN AANGESCHAFT

Niet alle Halfords filialen hebben QWIC fietsen in de winkel staan. QWIC garandeert met haar fietsen exclusiviteit en doet dat niet alleen voor de consument, maar doet dit ook voor haar aangesloten dealers. Er zijn een aantal Halfords winkels geselecteerd als QWIC dealer. Bekijk hier welke winkels:

 • Almere
 • Amsterdam
 • Assen
 • Den Bosch
 • Den Helder
 • Purmerend
 • Sneek
 • Steenwijk
 • Zeist
 • Zoetermeer

53 producten

53 producten