Moederfiets

MOEDERS OPGELET! JOUW NIEUWE MOEDERFIETS STAAT NATUURLIJK BIJ HALFORDS

Veiligheid gaat in het verkeer voor alles, voor jezelf én voor je kleintje. Daarom hebben wij voor jou een groot aantal veilige mamafietsen en accessoires in ons assortiment opgenomen. Een mamafiets (of moederfiets) onderscheidt zich met name doordat er meer ruimte gecreëerd is tussen zadel en stuur. Hierdoor hoef je je niet meer tussen het voorstoeltje en het zadel te wringen, maar heb je ruimte zat! Ideaal als je vaak lekker naar buiten wilt met je kind. Dankzij de extra ruimte tussen het stuur en zadel wordt instappen vergemakkelijkt, zelfs met een voorzitje. Hierdoor is het mogelijk om altijd veilig af te stappen en weg te fietsen. Mamafietsen (of moederfietsen) hebben ook altijd een dubbele standaard, zodat het kindje makkelijk en veilig uit het zitje gehaald kan worden.

VEILIGER, HANDIGER EN LEUKER!

Natuurlijk hebben wij de keuze uit een groot assortiment accessoires die het fietsen voor jou en voor je kindje veiliger, handiger en leuker maken. Iedere mamafiets of moederfiets is voorzien van een stevige bagagedrager en stuurslot, waardoor je stuur niet om kan klappen als je hem op de dubbele standaard zet.

Met fietsstoeltjes van Bobike, Yepp, Thule en Polisport hebben we genoeg keuze in iedere prijsklasse en een fietstas om het geheel compleet te maken, hebben we te over. Wanneer je de fiets afgemonteerd koopt, krijg je de eerste servicebeurt ook nog eens gratis!

WAAROM JE MAMAFIETS KOPEN BIJ HALFORDS?

Voor de aanschaf van een mamafiets kun je zeker bij Halfords terecht. Naast het uitgebreide advies dat je van onze medewerkers kunt verwachten, zijn er nog meer voordelen om bij Halfords je mamafiets te kopen. Elke fiets wordt, indien je hiervoor kiest, rijklaar afgemonteerd, zodat je er meteen op uit kan. Geheel zorgeloos wordt je fiets dus professioneel afgemonteerd door een van onze vakkundige medewekers. Maar we staan natuurlijk ook klaar voor onze klanten. Zo kun je altijd bij onze medewerkers terecht voor eventuele vragen of opmerkingen achteraf. Ook als je jouw mamafiets online hebt gekocht, kun je natuurlijk altijd langs komen voor eventuele adviezen.

Plaats je jouw bestelling voor 12.00 uur, dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Toch niet tevreden, dan retourneer je jouw bestelling via onze vestingen geheel gratis. Liever je aankoop ruilen, ook dat is mogelijk in onze vestingen. Heb je dus twijfels of vragen? Halfords staat voor je klaar zowel in onze winkels als via onze klantenservice. Wij doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te ontzorgen. Dat is de service van Halfords die je gewend bent van ons!

SERVICE VAN HALFORDS 

Bij Halfords kan iedereen terecht voor een nieuwe fiets. Kinderen, senioren, papa's, mama's, forenzen en sportievelingen. Het maakt niet uit wat je wensen zijn, wij hebben altijd een mooi model voor jou op voorraad. Bekijk het ruime online aanbod of laat je adviseren in de winkel. Elke fiets wordt, indien de klant hiervoor kiest, rijklaar afgemonteerd, zodat je er meteen op uit kan.

  • Voor de meeste reparaties geldt: voor 10:00 uur gebracht, is dezelfde dag weer klaar.
  • Kleine reparaties zijn binnen 1 uur klaar.
  • Gratis leenfiets bij fietsreparatie.
  • Altijd minstens 1 jaar garantie op werkzaamheden, onderdelen en accessoires.
  • We werken uitsluitend met producten met een goede prijs/kwaliteitverhouding.
  • Niet goed? Geld terug!

1 producten

1 producten