Moederfiets

Moederfiets

Moeders opgelet! Jouw nieuwe mamafiets staat natuurlijk bij Halfords

Veiligheid gaat in het verkeer voor alles, voor jezelf én voor je kleintje. Daarom hebben wij voor jou een groot aantal veilige mamafietsen en accessoires in ons assortiment opgenomen. Een mamafiets (of moederfiets) onderscheidt zich met name doordat er meer ruimte gecreëerd is tussen zadel en stuur. Hierdoor hoef je je niet meer tussen het voorstoeltje en het zadel te wringen, maar heb je ruimte zat!

Veiliger, handiger en leuker!

Natuurlijk hebben wij de keuze uit een groot assortiment accessoires die het fietsen voor jou en voor je kindje veiliger, handiger en leuker maken. Iedere mamafiets is voorzien van een stevige bagagedrager en stuurslot, waardoor je stuur niet om kan klappen als je hem op de dubbele standaard zet.

Met fietsstoeltjes van Bobike, Yepp, Thule en Polisport hebben we genoeg keuze in iedere prijsklasse en een fietstas om het geheel compleet te maken, hebben we te over. Naast het gratis rijklaar maken worden ook de accessoires gratis gemonteerd en zien wij de fiets na 6 - 8 weken graag nog even terug voor een servicebeurt...ook gratis!

Waarom je mamafiets kopen bij Halfords?

Voor de aanschaf van een mamafiets kun je zeker bij Halfords terecht. Naast het uitgebreide advies dat je van onze medewerkers kunt verwachten, zijn er nog meer voordelen om bij Halfords je mamafiets te kopen.

Zo kun je altijd bij onze medewerkers terecht voor eventuele vragen of opmerkingen achteraf. Ook als je jouw mamafiets online hebt gekocht, kun je natuurlijk altijd langs komen voor eventuele adviezen.

Plaats je jouw bestelling voor 12.00 uur, dan heb je jouw nieuwe mamafiets morgen al in huis. Toch niet tevreden, dan retourneer je jouw bestelling via onze vestingen geheel gratis. Liever je aankoop ruilen, ook dat is mogelijk in onze vestingen.

Profiteren van het uitgebreide advies en onze volledige service? Voor alle aankopen, van fietsen tot accessoires voor je fiets of auto, moet je naar Halfords toe!

1 producten

1 producten

  • Fietsaccessoires gratis gemonteerd op jouw fiets. 
  • Op voorraad vóór 12:00 uur besteld volgende werkdag* afgemonteerd in huis.
  • Rijklaar maken & gratis 1e onderhoudsbeurt twv €34,99.