3 producten

per pagina
Chillafish Bunzi loopfiets Blauw
€ 52,99
Chillafish Loopfiets Quad Blauw
€ 52,99
Volare Loopfiets Magnesium 12 inch Roze
€ 54,95

3 producten

per pagina

Loopfiets

Loopfietsen zijn vandaag de dag een veel gebruikt speelgoed en vervoersmiddel voor de allerjongsten waar ze zich uren mee kunnen vermaken. Er gaat een wereld open voor ze open.

Een loopfiets

Een loopfiets is namelijk een geweldige manier om het verkeer te ontdekken, maar vanaf de veilige stoep. Ze leren hun evenwicht te behouden, balanceren en zijn ineens heel mobiel, wat er ervoor zorgt dat hun zelfvertrouwen groeit. Hierdoor stappen de meeste kinderen moeiteloos over op een fiets zonder zijwieltjes. Ook voor de kinderen die nog niet zelf kunnen lopen, zijn er geschikte loopfietsen met drie en vier wielen. Hierdoor kan je kindje met behulp van een loopfiets leren lopen.

De nieuwste trend is de twee in één loopfiets. Dit model heeft als voordeel dat je het frame met de achterwielen kan draaien. Hierdoor kan je van een loopfiets met drie wielen een loopfiets met twee wielen maken. Het model met drie wielen is voor kinderen die nog niet zelfstandig kunnen lopen, en ontwikkelen door te spelen met de loopfiets kracht in hun beentjes. Door het model met drie wielen om te bouwen naar een twee-wiel-model om te bouwen maak je het geschikt voor kinderen die al zelfstandig kunnen lopen. Met het twee-wiel-model leren de kinderen hun evenwicht te behouden en te balanceren.

De meeste varianten beschikken over een speciaal zadel. Dit zadel heeft een speciaal zitkuiltje, zodat je kindje stevig zit en niet gaat schuiven tijdens het lopen. Verder kun je een loopfiets kiezen met een houten, metalen of kunststof basis. Waarbij een houten frame een zeer authentiek uiterlijk heeft, waardoor het lijkt of je terug in de tijd gaat. Met betrekking tot de wielen kun je bij Halfords kiezen uit loopfietsen met kunststofbanden of luchtbanden.

Chillafish

Chillafish is een jong Belgisch bedrijf dat loopfietsjes produceert voor kinderen van één tot en met de vijf jaar. De loopfietsen zijn voorzien van een vrolijke prent en eenvoudig design. Door het ontwikkelen van nieuwe modellen wisten zij perfect in te spelen op de behoefte van de markt en ze maken sindsdien een explosieve groei door. Alle producten van Chillafish zijn van kunststof gemaakt, je hoeft dus niet bang te zijn dat de je loopfiets gaat roesten. Daarnaast is het lagere gewicht ook veel kindvriendelijker. Als je kind de hele dag met een zware loopfiets moet spelen, valt dat ook niet mee. Naast de innovatieve modellen valt Chillafish ook op door de vrolijke kleurstellingen en patronen op hun producten.

Disney

Welk kind wil er nou niet op een fiets rijden van zijn/haar favoriete Disney-figuur. Voor de meisje zijn er loopfietsen van de bekende tekenfilm Frozen, terwijl er voor de jongens loopfietsen zijn van de tekenfilm Cars. Walt Disney is een Amerikaanse firma dat bekend is geworden door het produceren van kindertekenfilms met bekende karakters. Walt Disney is opgericht door de gebroeders Disney nadat ze uit dienst terugkwamen uit de Eerste Wereldoorlog. Op dit moment heeft Walt Disney meer dan alleen tekenfilms in haar portfolio, namelijk ook eigen pretparken, een streamingsdienst en eigen televisie –en radiozender.