Loopfiets

Bekijk onze loopfietsen

[[break]]

Een nieuwe loopfiets vind je bij Halfords

Je bent 1 jaar oud en wil naar buiten! Fietsen is nog een brug te ver, dus kies je voor een loopfiets. Op een loopfiets kun je het trucje van het balanceren prima leren! Zo kun je razendsnel van de ene kant van de tuin naar de andere, of de woonkamer door...jij bent helemaal “in control”!

Omdat je je natuurlijk wel wilt onderscheiden van de rest van de andere kinderen uit de buurt, kies je een loopfiets die je helemaal te gek vindt. Gelukkig heeft Halfords loopfietsen in de kleuren, vormen en materialen die precies bij jouw wensen aansluiten. En terwijl jij je druk maakt om de styling, denkt Halfords aan jouw veiligheid, want hoewel je met je luier zacht op je kont valt, is vallen natuurlijk niet de bedoeling! Vanzelfsprekend wordt ook jouw loopfiets in onze werkplaatsen vakkundig rijklaar gemaakt en op hoogte afgesteld.

Loopfietsen vind je bij Halfords! Alle loopfietsen worden gratis volledig afgemonteerd. De loopfiets is voor veel kinderen een goede voorbereiding op een echte fiets met trappers. Dankzij de loopfiets leren kinderen om in balans te blijven. Dit zorgt ervoor dat veel kinderen na het gebruiken van een loopfiets moeiteloos overstappen op hun eerste fiets zonder zijwieltjes. Bovendien raken ze alvast gewend aan het verkeer door voorzichtig vanaf de stoep deel te nemen.

Welke loopfiets is geschikt voor mijn kind?

We hebben allerlei verschillende loopfietsen. Welke geschikt is voor jouw kind hangt af van de leeftijd en lengte. Zo hebben we modellen voor de allerkleinste kinderen, maar ook loopfietsen voor kinderen van 5 jaar oud. Een aantal modellen hebben een handig verstelbaar zadel waardoor ze langer mee gaan, omdat je de fiets gewoon met je kind laat meegroeien. Daarnaast hebben we ook een aantal loopfietsen met geluidsarme banden. Dat is voor papa en mama wel zo fijn!

Waarom je loopfiets kopen bij Halfords?

Voor het aankopen van een loopfiets kun je zeker bij Halfords terecht. Naast het uitgebreide advies dat je van onze medewerkers kunt verwachten, zijn er nog meer voordelen om bij Halfords je loopfiets te kopen.

Zo kun je altijd bij ons terugkomen voor eventuele vragen of opmerkingen achteraf. Ook als je jouw loopfiets bij ons online hebt gekocht kun je gewoon in de winkel langskomen voor advies op maat.

Plaats je jouw bestelling voor 12.00 uur, dan wordt jouw loopfiets dezelfde werkdag nog verzonden. Toch niet tevreden, dan retourneer je jouw bestelling via onze vestingen geheel gratis. Liever je aankoop ruilen? Ook dat is mogelijk in onze vestingen.

20 producten

20 producten

  • Gratis afhalen & retourneren in alle filialen door Nederland
  • Op voorraad vóór 16:00 uur besteld vandaag verzonden*
  • Advies door specialisten & gegarandeerd een lage prijs