Loopfiets

Een nieuwe loopfiets vind je bij Halfords

Je bent 1 jaar oud en wil naar buiten! Fietsen is nog een brug te ver, dus kies je voor een loopfiets. Op een loopfiets kun je het trucje van het balanceren prima leren! Zo kun je razendsnel van de ene kant van de tuin naar de andere, of de woonkamer door...jij bent helemaal “in control”!

Omdat je je natuurlijk wel wilt onderscheiden van de rest van de buurtdreumessen, kies je een loopfiets die je helemaal te gek vindt. Gelukkig heeft Halfords loopfietsen in de kleuren, vormen en materialen die precies bij jouw wensen aansluiten. En terwijl jij je druk maakt om de styling, denkt Halfords aan jouw veiligheid, want hoewel je met je luier zacht op je kont valt, is vallen natuurlijk niet de bedoeling! Vanzelfsprekend wordt ook jouw loopfiets in onze werkplaatsen vakkundig rijklaar gemaakt en op hoogte afgesteld.

Waarom je loopfiets kopen bij Halfords?

Voor het aankopen van een loopfiets kun je zeker bij Halfords terecht. Naast het uitgebreide advies dat je van onze medewerkers kunt verwachten, zijn er nog meer voordelen om bij Halfords je loopfiets te kopen.

Zo kun je altijd bij ons terugkomen voor eventuele vragen of opmerkingen achteraf. Ook als je jouw loopfiets bij ons online hebt gekocht kun je natuurlijk altijd langs komen voor eventuele adviezen.

Plaats je jouw bestelling voor 12.00 uur, dan heb je jouw loopfiets morgen al in huis. Toch niet tevreden, dan retourneer je jouw bestelling via onze vestingen geheel gratis. Liever je aankoop ruilen, ook dat is mogelijk in onze vestingen.

Profiteren van het uitgebreide advies en onze volledige service? Voor alle aankopen, van fietsen tot accessoires voor je fiets of auto, moet je naar Halfords toe!

30 producten

30 producten

  • Gratis afhalen & retourneren in alle filialen door Nederland
  • Op voorraad vóór 16:00 uur besteld morgen in huis*
  • Advies door specialisten & gegarandeerd een lage prijs