Producten 25-48 van 421

per pagina
Chillafish Loopfiets Quad Blauw
€ 54,99
Q-Play Driewieler Elite Zwart
€ 59,00
Street Surfing Stunt Scooter Torpedo Armour
€ 89,00
Volare Kinderfiets Ashley 12 inch Roze
€ 129,00
Q-Play Driewieler Prime 4 in 1 Blauw
€ 125,00
Volare Loopfiets Magnesium 12 inch Zwart
€ 59,00
Street Surfing Stunt Scooter Torpedo Black Core
€ 89,00
Volare Kinderfiets Ashley 12 inch Wit
€ 129,00
Q-Play Driewieler Comfort 4 in 1 Grijs
€ 95,00
Volare Loopfiets Magnesium 12 inch Roze
€ 59,00
Q-Play Driewieler Comfort 4 in 1 Blauw
€ 95,00
Street Surfing Stunt Scooter Trickster Glaciar
€ 65,00
Volare Kinderfiets Ashley 14 inch Roze
€ 129,00
Volare Loopfiets Magnesium 12 inch Roze
€ 54,95
Q-Play Driewieler Prime 4 in 1 Grijs
€ 125,00
Q-Play Qplay Honeycomb step Rood met Led verlichting
€ 49,00
Volare Kinderfiets Ashley 14 inch Wit
€ 129,00
Volare Loopfiets Magnesium 12 inch Roze
€ 54,95
Q-Play Driewieler Prime 4 in 1 Roze
€ 125,00
Q-Play Qplay Honeycomb step Blauw met Led verlichting
€ 59,00
Volare Kinderfiets Ashley 16 inch Groen
€ 139,00
Q-Play Driewieler Rito 3 in 1 Roze
€ 109,00
Q-Play Qplay Honeycomb step Groen met Led verlichting
€ 49,00
Volare Kinderfiets Ashley 18 inch Donkerroze
€ 149,00

Producten 25-48 van 421

per pagina

Kinderfiets

De leukste kinderfietsen vind je bij Halfords. Wij bieden de gelegenheid om voor een scherpe prijs een fiets voor je kind te kopen. Uiteraard van de beste kwaliteit, want wij weten hoe belangrijk het is om je kind op een kwalitatief goede kinderfiets te laten fietsen. Wil je weten welke maat kinderfiets je nodig hebt? Kijk dan bij > Afmetingen kinderfietsElke fiets wordt, indien de klant hiervoor kiest, rijklaar afgemonteerd, zodat je er meteen op uit kan. Zo profiteer je online en in de winkel van de allerbeste service.

Kinderfietsjes voor de allerkleinsten

Bij Halfords slaag je altijd in het kopen van een kinderfietsje voor je zoontje of dochtertje. Zo hebben wij voor de allerkleinsten al leuke en originele fietsjes in het aanbod. Nog wel met een duwstang om hulp te bieden, maar ook met echte trappers. Of wat denk je van het kopen van een loopfietsje als je kindje wat groter is? Dat is ideaal om alvast te oefenen voor het echte fietsen.

Kinderfiets met zijwieltjes

Als kinderen ongeveer 3 of 4 jaar zijn, is het tijd om over te stappen naar een echte kinderfiets. In het aanbod van Halfords is er een ruime keuze uit jongensfietsen en meisjesfietsen met zijwieltjes. Deze ondersteuning vormt een veilig en stabiel hulpmiddel om het fietsen goed onder de knie te krijgen. De kinderfietsen zijn met zijwieltjes leverbaar tot en met wielmaat 16 inch. Deze bandenmaat is geschikt voor kinderen tot ongeveer 6 jaar.

Jongensfietsen en meisjesfietsen voor grotere kinderen

Eens in de zoveel tijd is het nodig om een nieuwe fiets voor je kind te kopen. Kinderen groeien nu eenmaal snel. Voor zowel jongens als meisjes hebben wij tot de middelbare schoolleeftijd trendy en eigentijdse kinderfietsen in het aanbod. Bijvoorbeeld stadsfietsen, maar ook omafietsen en transportfietsen die overigens enorm populair zijn. Of zoek je voor je zoon of dochter een sportieve fiets? Die hebben wij ook in het aanbod, zoals freestyle stuntfietsen om de meest avontuurlijke stunts mee uit te halen.

Onze modellen

Bij Halfords zijn er verschillende modellen van kinderfietsen te vinden. Het verschilt namelijk per leeftijdsjaar welke inchmaat je moet hebben voor je kind.

Extra eigenschappen

Er zijn fietsen voor kinderen bij Halfords verkrijgbaar die over extra eigenschappen beschikken. Bijvoorbeeld in de vorm van versnellingen, maar ook met een voordrager of met een combinatie van een terugtraprem en handrem. Iedere fiets in deze categorie heeft een eigen beschrijving met eigenschappen. Zo is het gemakkelijk om met jouw voorkeuren rekening te houden voor het kopen van een kinderfiets. Denk daarbij ook aan de aanwezigheid van verlichting of een ringslot aan het frame.