Hercules

Hercules is een van de populairste en bekendste fietsenmerken in Duitsland, het bestaat al ruim 130 jaar. De elektrische fietsen van Hercules zijn van hoge kwaliteit en zeer modern. Hercules heeft echte Duitse kwaliteit en is uitgevoerd met een Bosch, Suntour, Brose of Steps motor. 

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Onze merken

Halfords biedt alleen maar merken aan met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Je krijgt dus altijd waar voor je geld. Halfords biedt dan ook alleen maar producten van een hoog kwaliteitsniveau aan. Bij Halfords kun je elektrische stadsfietsen van onder andere Popal, Vogu, Rocco en Hercules kopen.

De voordelen van een elektrische stadsfiets

Met een elektrische stadsfiets beweeg je jezelf makkelijk van A naar B dankzij de elektrische trapondersteuning. Zelfs met tegenwind of bergopwaarts fiets je licht en comfortabel. Met een elektrische fiets kun je zo’n 25k m/u  rijden, hierdoor ben je snel op je plaats van bestemming. De modieuze elektrische stadsfietsen van Halfords zijn er in verschillende uitvoeringen voor korte ritten door de stad of lange ritten naar je werk of door de natuur. Afhankelijk van jouw wens hebben we de perfecte e-bike . Wie eerder de elektrische fiets pakt in plaats van de auto, brommer of scooter, helpt het milieu een handje. Een elektrisch fiets stoot namelijk geen CO2 uit en het is tevens goed voor je portemonnee.

Elektrische stadsfiets kopen?

De beste elektrische stadsfiets kopen? Dan ben je bij Halfords bij het juiste adres. Je kunt ervoor kiezen om de elektrische stadsfiets online te bestellen. Mocht je de fiets van te voren een keertje willen testen, dan kun je bij één van onze 27 winkels terecht. De fietsen worden 100% rijklaar afgeleverd en bij een aankoop van een elektrische stadsfiets krijg je de eerste onderhoudsbeurt gratis.

Hercules fietsen

Hercules is een van de populairste en bekendste fietsenmerken in Duitsland, het bestaat al ruim 130 jaar. De elektrische fietsen van Hercules zijn van hoge kwaliteit en zeer modern. Hercules heeft echte Duitse kwaliteit en is uitgevoerd met een Bosch, Suntour, Brose of Steps motor.

Bij de levering van de elektrische fiets wordt rustig de werking van de fiets met je doorgenomen. Belangrijke informatie over het gebruik van de fiets en de accu, maar ook het onderhoud komt ter sprake. Standaard is de gratis servicebeurt die zo’n 6 tot 8 weken na de aanschaf moet worden uitgevoerd. Ook dan staat bij ons de koffie of thee voor je klaar, maar gebruik maken van een (gratis) leenfiets kan natuurlijk ook. Elke fiets wordt, indien jij hiervoor kiest, rijklaar afgemonteerd, zodat je er meteen op uit kan. 

Elektrische fiets accessoires

Omdat je met de elektrische fiets hard kan fietsen is het gevaarlijk om lang omgedraaid naar achter te kijken. Om ongelukken te voorkomen is het verstandig om een spiegel op je fiets te monteren. Met deze spiegels heb je zo gezien of dat er auto’s aankomen en wordt je nooit meer verrast door een inhalende auto, scooter of andere fietser.

Comfortabel fietsen met de elektrische fiets

Als je lange vaak stukken gaat fietsen op de E-bike dan is de kans groot dat het een keer gaat regenen in Nederland. Niets is zo vervelend dan doorweekt thuis te komen van een fietstocht. Gelukkig heeft Halfords een groot assortiment regenkleding. Ook is het fijn als je goed kan zitten op je elektrische fiets. Daarvoor heeft Halfords fietszadels die speciaal zijn gemaakt voor op jou E-bike. Bij een fietszadel is het belangrijk om te kijken naar de houding waarin je fietst. Een zadel kan namelijk specifiek gemaakt zijn voor een speciale zithouding op je elektrische fiets.

Veilig je E-bike weg zetten.

Je elektrische fiets wil je natuurlijk extra goed beveiligen tegen diefstal. Met een goed fietsslot schrik je dieven af en laat je je e-bike met een goed gevoel staan. Daarom hebben wij in deze categorie de beste van de beste sloten geselecteerd, speciaal voor e-bikes. Zo is er keuze tussen kettingsloten, insteeksloten en vouwsloten.

Boodschappen doen op de elektrische fiets?

Omdat de Accu achterop de E-bike zit past niet zomaar iedere fietstas op de elektrische fiets. Daarvoor zijn speciale fietstassen gemaakt zodat je nog steeds gemakkelijk de boodschappen of andere spullen kan vervoeren. Halfords biedt een ruime keuze fietstassen die geschikt zijn voor de E-bike. De hoeveelheid die een fietstas kan meenemen wordt uitgedrukt in liters. Hoe meer liter inhoud van de fietstas heeft hoe meer deze mee kan nemen.

 

 

105 producten

105 producten