Elektrische fiets

Bike Lease, elektrische fiets huren

Wist je dat je de meeste E-bikes bij ons ook kunt leasen? 

Lees hier meer over Halfords Bike Lease.

Waarom een elektrische fiets kopen?

De tijd dat alleen ouden-van dagen of mensen met een beperking een elektrische fiets kochten, ligt al een tijdje achter ons. 

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

De belangrijkste doelgroep zijn de mensen die midden in het actieve leven staan en wel eens wat verder willen fietsen dan gewoonlijk. Of de woon-werk fietser die niet bezweet op zijn werk aan wil komen. Of met alle kids aan boord op een elektrische bakfiets. Of gewoon omdat elektrisch fietsen lekker is, altijd wind mee! Je gaat voor de lol gewoon een extra blokje om.

Halfords heeft een varierend assortiment van elektrische fietsen, van goedkope tot duurdere e-bikes. Halfords heeft het in huis. Regelmatig worden er aanbiedingen bedacht voor deze e-bikes of elektrische fietsen. Beeld jezelf eens in hoe lekker het is om met een e-bike naar je werk te gaan en geen last te hebben van files. Met onze elektrische fietsen heb je geen duwtje in de rug meer nodig. 

Waar moet je nou op letten bij de aanschaf van elektrische fietsen?

Er is nogal wat aanbod: Halfords alleen al kan uit zo'n 6 merken elektrische fietsen, die wij voeren, met gemak 80 verschillende modellen leveren van € 999,- tot ruim over € 3.000,- en allemaal met andere kenmerken en rij-eigenschappen. Daarom hebben wij allemaal vragen, die wij je stellen, die je ook jezelf kunt stellen: Heb je een grote actieradius nodig of heb je aan 50 kilometer al voldoende? Waar gebruik je de fiets voor? Wat voor remsysteem of versnellingssysteem prefereer je? Waar moet de motor zitten? Welk budget heb je beschikbaar? WIl je graag een elektrische fiets met middenmotor of juist met een achtermotor? Dit zijn allemaal vragen waar je zelf antwoord op moet geven wil je de beste keuze maken. Iedereen heeft namelijk een andere smaak en andere behoeftes. 

Proefrit op een E-bike

Omdat een e-bike met een voorwielmotor gewoon heel anders fietst dan een fiets met bijvoorbeeld een Bosch middenmotor of Shimano Steps middenmotor, is het belangrijk dat je op veel verschillende modellen een proefrit maakt. Dat is de enige manier om te ervaren wat voor jou nou écht lekker rijdt. Zo’n proefrit moet zich dus niet beperken tot de straat in en uit, da’s niks! Wij vinden het belangrijk dat je de elektrische fiets écht probeert. Kies een mooie dag uit (liefst met flinke wind), kom langs om een fiets te lenen en ga heerlijk een flink stuk fietsen. Natuurlijk geven we je ook tips hoe je het beste kunt omgaan met je E-bike. Jij wilt toch tenslotte ook dat je zo ver mogelijk met jouw nieuwe E-bike kunt fietsen. En al wil je 10 keer een verschillende elektrische fiets proberen…wij vinden het prima, je bent van harte welkom.

Jouw E-bike bij Halfords kopen

Wij zijn een uitstekend adres voor de aanschaf van jouw nieuwe ebike, want wij hebben verstand van (elektrische) fietsen en hebben een zeer ruim aanbod met een fiets voor ieder budget. Natuurlijk nemen we uitgebreid de tijd om je te helpen een keuze te maken in het enorme aanbod. Wij overladen je niet met allemaal technische gegevens en specificaties, maar vertalen die in wat het betekent in de praktijk. Graag nemen we samen al je wensen door onder het genot van een kopje koffie (of thee natuurlijk), stellen de fiets voor de proefrit voor je af en leggen uit hoe de fiets werkt. Al onze professioneel ingerichte werkplaatsen zijn bijvoorbeeld Bosch E-Bike en Shimano Steps gecertificeerd en zijn in staat jouw ebike in topconditie af te leveren, te onderhouden en te servicen (zoals software updates etc.).

Bij de levering van de elektrische fiets wordt rustig de werking van de fiets met je doorgenomen. Belangrijke informatie over het gebruik van de fiets en de accu, maar ook het onderhoud komt ter sprake. Standaard is de gratis servicebeurt die zo’n 6 tot 8 weken na de aanschaf moet worden uitgevoerd. Ook dan staat bij ons de koffie of thee voor je klaar, maar gebruik maken van een (gratis) leenfiets kan natuurlijk ook. Elke fiets wordt, indien de klant hiervoor kiest, rijklaar afgemonteerd, zodat je er meteen op uit kan. 

Online bestellen bij Halfords

Voor het aankopen van een elektrische fiets kun je zeker bij Halfords terecht. Naast het uitgebreide advies dat je van onze medewerkers kunt verwachten, zijn er nog meer voordelen om bij Halfords je elektrische fiets te kopen.

Zo kun je altijd bij onze medewerkers terecht voor eventuele vragen of opmerkingen achteraf. Ook als je jouw e-bike online hebt gekocht kun je natuurlijk altijd langs komen voor eventuele adviezen.

Plaats je jouw bestelling voor 12.00 uur, dan wordt je e-bike dezelfde werkdag verzonden. Toch niet tevreden, dan retourneer je jouw bestelling via onze vestigingen geheel gratis. Liever je aankoop ruilen, ook dat is mogelijk in onze vestingen.

Profiteren van het uitgebreide advies en onze uitstekende service? Bezoek dan een winkel bij jou in de buurt.

55 producten

55 producten