Elektrische vouwfiets

Elektrische vouwfiets

Ben je vaak met het openbaar vervoer onderweg? Of heb je juist al een opvouwbare fiets maar je maakt er geen lange afstanden mee? Dan is de opvouwbare elektrische fiets iets voor jou.

Populariteit opvouwbare e-bike

Mensen gaan steeds grotere afstanden fietsen en kiezen steeds vaker voor de opvouwbare elektrische fiets. Het is zeer handig voor grote afstanden en het is handig met kleine ruimtes zoals het stallen van de fiets in de trein of bus.
Het is een goed alternatief voor het gebruik van de auto. Het is milieuvriendelijk en je maakt je reis mooi af met de elektrische vouwfiets. Je maakt je niet druk over files en parkeerproblemen, je hebt een fijne reis en maakt je dus nergens zorgen over.

Voordelen van de elektrische vouwfiets

  • Een opvouwbare elektrische fiets mag gratis mee in de trein of bus.
  • Praktisch en makkelijk mee te nemen door klein formaat en licht gewicht.

Popal

De Popal Postbike Fold  heeft Halfords in verschillende kleuren en in beginnend vanaf 280 watt tot 420 watt. Deze betrouwbare vouwfiets is beschikbaar in de volgende kleuren:
-              Zwart
-              Grijs
-              Wit
-              Oranje
De Postbike Fold is een luxe moderne elektrische vouwfiets met krachtige achterwielmotor en een aluminium oversized frame. De Postbike Fold combineert het comfort van een elektrische stadsfiets met de handigheid van een vouwfiets. De Fold is de ideale elektrische vouwfiets voor zowel stedelijk als recreatief gebruik. 

Elektrische fietstest

De Postbike Fold is als een van de winnaars uitgeroepen in de categorie e-vouwfietsen, Het Algemeen Dagblad zegt het volgende: ‘De Postbike Fold deed het op beide terreinen goed (lekker fietsen en goed opvouwbaar) en scoorde, anders dan de andere modellen, nergens een onvoldoende. Conclusie: De beste vouwfiets, lichtste in zijn klasse, compact in opgevouwen toestand, accu in het frame weggewerkt en een USB aansluiting voor opladen’.

4 producten

4 producten