Elektrische transportfiets

Halfords biedt alleen maar merken aan met een goede prijs-kwaliteit verhouding aan. Je krijgt dus altijd waar voor je geld. Halfords biedt dan ook alleen maar producten van een hoog kwaliteitsniveau aan. Bij Halfords kun je elektrische transportfietsen van onder andere Popal en Vogue kopen.

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

De voordelen van een elektrische transportfiets

Met een elektrische transportfiets beweeg je jezelf snel makkelijk van A naar B dankzij de elektrische trapondersteuning. Zelfs met tegenwind of bergopwaarts fiets je licht en comfortabel. Met een elektrische fiets kun je zo’n 25k m/u  rijden, hierdoor ben je snel op je plaats van bestemming. Door het rek op het voorstuur kun je tas makkelijk je tas mee nemen zonder dat die de hele tijd aan je stuur slingert. Je kan er tevens voor kiezen om er een modieuze en gebruiksvriendelijke  vervoersbak voorop te monteren. Wie eerder de elektrische fiets pakt in plaats van de auto, brommer of scooter, helpt het milieu een handje. Een elektrisch fiets stoot namelijk geen CO2 uit en is tevens goed voor je portemonnee.

Elektrische transportfiets kopen?

De beste elektrische transportfiets kopen? Dan ben je bij Halfords bij het juiste adres. Je kunt  ervoor kiezen om je elektrische transportfiets online te bestellen. Mocht je hem van te voren een keertje willen testen, dan kun je bij één van onze 27 winkels binnenlopen. De fietsen worden 100% rijklaar afgeleverd en bij de aankoop van een elektrische transportfiets krijg je de eerste onderhoudsbeurt gratis.

37 producten

37 producten