Elektrische stadsfiets

Onze merken

Halfords biedt alleen maar merken aan met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Je krijgt dus altijd waar voor je geld. Halfords biedt dan ook alleen maar producten van een hoog kwaliteitsniveau aan. Bij Halfords kun je elektrische stadsfietsen van onder andere Popal en Vogue kopen.

De voordelen van een stadsfiets

Met een elektrische stadsfiets beweeg je jezelf makkelijk van A naar B dankzij de elektrische trapondersteuning. Zelfs met tegenwind of bergopwaarts fiets je licht en comfortabel. Met een elektrische fiets kun je zo’n 25k m/u  rijden, hierdoor ben je snel op je plaats van bestemming. De modieuze elektrische stadsfietsen van Halfords zijn er in verschillende uitvoeringen voor korte ritten door de stad of lange ritten naar je werk of door de natuur. Afhankelijk van jouw wens hebben we de perfecte e-bike . Wie eerder de elektrische fiets pakt in plaats van de auto, brommer of scooter, helpt het milieu een handje. Een elektrisch fiets stoot namelijk geen CO2 uit, en het is tevens goed voor je portemonnee.

Elektrische stadsfiets kopen?

De beste elektrische stadsfiets kopen? Dan ben je bij Halfords bij het juiste adres. Je kunt  ervoor kiezen om je elektrische stadsfiets online te bestellen. Mocht je hem van te voren een keertje willen testen, dan kun je bij één van onze 29 winkels binnenlopen. De fietsen worden 100% rijklaar afgeleverd en bij een aankoop van een elektrische stadsfiets krijg je de eerste onderhoudsbeurt gratis.

32 producten

32 producten

  • Gratis afhalen & retourneren in alle filialen door Nederland
  • Op voorraad vóór 16:00 uur besteld vandaag verzonden*
  • Advies door specialisten & gegarandeerd een lage prijs