Elektrische fiets

Cmberland

[[break]]

Bike Lease

Wist je dat je de meeste e-bikes bij ons ook kunt leasen? Lees hier meer over Halfords Bike Lease.

Waarom een elektrische fiets kopen?

De tijd dat alleen ouden-van dagen of mensen met een beperking een elektrische fiets kochten, ligt al een tijdje achter ons. De belangrijkste doelgroep zijn de mensen die midden in het actieve leven staan en wel eens wat verder willen fietsen dan gewoonlijk. Of de woon-werk fietser die niet bezweet op zijn werk aan wil komen. Of met alle kids aan boord op een elektrische bakfiets. Of….gewoon omdat elektrisch fietsen lekker is, altijd wind mee! Je gaat voor de lol gewoon een extra blokje om.

Waar moet je nou op letten bij de aanschaf van elektrische fietsen?

Er is nogal wat aanbod: Halfords alleen al kan uit zo'n 6 merken elektrische fietsen, die wij voeren, met gemak 80 verschillende modellen leveren van € 999,- tot ruim over € 3.000,- en allemaal met andere kenmerken en rij-eigenschappen. Daarom hebben wij allemaal vragen, die wij je stellen, die je ook jezelf kunt stellen: Heb je een grote actieradius nodig of heb je aan 50 kilometer al voldoende? Waar gebruik je de fiets voor? Wat voor remsysteem of versnellingssysteem prefereer je? Waar moet de motor zitten? Welk budget heb je beschikbaar?

Proefrit op een ebike

Omdat een ebike met een voorwielmotor gewoon heel anders fietst dan een fiets met bijvoorbeeld een Bosch of Shimano Steps middenmotor, is het belangrijk dat je op veel verschillende modellen een proefrit maakt. Dat is de enige manier om te ervaren wat voor jou nou écht lekker rijdt. Zo’n proefrit op een ebike moet zich dus niet beperken tot de straat in en uit, da’s niks! Wij vinden het belangrijk dat je de elektrische fiets écht probeert. Kies een mooie dag uit (liefst met flinke wind), kom langs om een fiets te lenen en ga heerlijk een flink stuk fietsen. En al wil je 10 keer een verschillende elektrische fiets proberen…wij vinden het prima, je bent van harte welkom.

Jouw ebike bij Halfords kopen

Wij zijn een uitstekend adres voor de aanschaf van jouw nieuwe ebike, want wij hebben verstand van (elektrische) fietsen en hebben een zeer ruim aanbod met een fiets voor ieder budget. Natuurlijk nemen we uitgebreid de tijd om je te helpen een keuze te maken in het enorme aanbod. Wij overladen je niet met allemaal technische gegevens en specificaties, maar vertalen die in wat het betekent in de praktijk. Graag nemen we samen al je wensen door onder het genot van een kopje koffie (of thee natuurlijk), stellen de fiets voor de proefrit voor je af en leggen uit hoe de fiets werkt. Al onze professioneel ingerichte werkplaatsen zijn bijvoorbeeld Bosch EBike en Shimano Steps gecertificeerd en zijn in staat jouw ebike in topconditie af te leveren, te onderhouden en te servicen (zoals software updates etc.).

Bij de levering van de elektrische fiets wordt rustig de werking van de fiets met je doorgenomen. Belangrijke informatie over het gebruik van de fiets en de accu, maar ook het onderhoud komt ter sprake. Standaard is de gratis servicebeurt die zo’n 6 tot 8 weken na de aanschaf moet worden uitgevoerd. Ook dan staat bij ons de koffie of thee voor je klaar, maar gebruik maken van een (gratis) leenfiets kan natuurlijk ook.

Online je ebike bestellen bij Halfords

Voor het aankopen van een elektrische fiets kun je zeker bij Halfords terecht. Naast het uitgebreide advies dat je van onze medewerkers kunt verwachten, zijn er nog meer voordelen om bij Halfords je elektrische fiets te kopen.

Zo kun je altijd bij onze medewerkers terecht voor eventuele vragen of opmerkingen achteraf. Ook als je jouw ebike online hebt gekocht kun je natuurlijk altijd langs komen voor eventuele adviezen.

Plaats je jouw bestelling voor 12.00 uur, dan heb je jouw nieuwe ebike morgen al in huis. Toch niet tevreden, dan retourneer je jouw bestelling via onze vestigingen geheel gratis. Liever je aankoop ruilen, ook dat is mogelijk in onze vestingen.

Profiteren van het uitgebreide advies en onze volledige service? Voor alle aankopen, van fietsen tot accessoires voor je fiets of auto, moet je naar Halfords toe!

51 producten

51 producten

  • Fietsaccessoires gratis gemonteerd op jouw fiets. 
  • Op voorraad vóór 12:00 uur besteld volgende werkdag* afgemonteerd in huis.
  • Rijklaar maken & gratis 1e onderhoudsbeurt twv €34,99.