Elektrische Steps

De elektrische step een hip vervoersmiddel dat steeds populairder wordt. Dit heeft verschillende redenen. Bijvoorbeeld dat er steeds meer belang is bij het verduurzamen van vervoersmiddelen. Maar ook het feit dat het steeds drukker wordt in de stad zorgt voor meer vraag naar E-steps. Dit komt doordat de binnenstad veel beter bereikbaar is op een kleine lichte step dan met bijvoorbeeld een auto.

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

De elektrische step kan dan ook voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden. Op het moment dat je op zoek gaat naar en E-step is het dus van belang dat je weet waarvoor je deze gaat gebruiken. Als je dagelijks lange afstanden aflegt met de step is een grote actieradius aan te raden, bekijk dan bijvoorbeeld eens de Bohlt Ekick 10 AIR of de Bohlt Ekick 9 pro. Gebruik je de step vooral voor kleine afstanden, bekijk dan eens de Bohlt Ekick 9 AIR.

Stel je neemt de step mee in het OV om het laatste stukje met de step af te leggen, kun je beter kiezen voor een lichtgewicht step.

Of gebruik je de step om snel korte afstanden af te leggen? Dan kun je het best gaan voor een snelle step.

BOHLT
Gebruiksvriendelijk, modern en duurzaam dat is waar het merk Bohlt voor staat. Bohlt is een van de grootste merken op de Nederlandse markt voor E-mobility. Het merk wil graag een makkelijk en duurzaam alternatief bieden voor auto’s of het openbaar vervoer. Vooral voor het korte woon- en werkverkeer biedt Bohlt met E-steps een mooie kans. Je bent hiermee erg wendbaar door het drukke verkeer waardoor je snel op locatie bent. Benieuwd naar het assortiment Bohlt E-steps? bekijk het dan hier.

3 producten

3 producten