Diablo Elektrische fatbike ALL ROAD

Artikel nummer: CP-200033
Niet op voorraad
Diablo Elektrische fatbike ALL ROAD 7DR
E-mail naar een vriend
Kies productopties om de beschikbaarheid in winkels te zien

Diablo Elektrische fatbike ALL ROAD

De Diablo All Road elektrische Fatbike die fietsen leuk en functioneel maakt. Zo kun je de fiets voor woon-werk verkeer gebruiken maar ook recreatief. De Diablo is een e-bike met minder onderhoud en een leuke prijskaartje. De fatbike is voorzien van een betrouwbaar uitrusting dat nog sneller uit de startblokken komt, strakker accelereert en stabiel op topsnelheid blijft. De Diablo fatbike is een goede gestroomlijnd e-bike met een lekkere zitting waarmee u lange ritjes comfortabel kunt doorstaan. Zonder moeite en zweet ben je overal snel en natuurlijk zonder file. De Diablo is uitgerust met een 250 Watt AKM achterwielmotor waarmee je 25km/h haalt en met zijn 360Wh accu fiets je zorgeloos van A naar B.

*Een elektrische fiets biedt trapondersteuning tot een bepaald actieradius. De actieradius is afhankelijk van onder andere het gewicht van de gebruiker, de weerstand zoals windkracht, hoogteverschillen en bandenspanning. Maar ook het rijprogramma en het rijgedrag van de berijder spelen een rol..

Meer informatie

EAN nummer CP-9509971147369

Klantenreviews

Waardering
Prima Fatbike
Gereviewd door
Prima Fatbike
Alles goed op 1 puntje na en dat is de snelheids meter die is inconsistent maar de fiets doet wat hij beloofd er zit zelfs een usb in

1 product

per pagina
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Diablo Elektrische fatbike ALL ROAD
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Dit formulier is beschermd door reCAPTCHA - de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.