Halfords en "de fiets van de zaak"

Halfords is als dé fietsmaker verbonden aan de Nationale Fiets Projecten maar ook aan de BFN Fietsplan. Beide staan beter bekend als "de fiets van de zaak". 

Logo Nationale Fiets ProjectenNationale Fiets Projecten (NFP)
Ga jij dus een fiets uitzoeken voor het fietsplan en is jouw werkgever aangesloten bij de Nationale Fiets Projecten (NFP), dan kun je bij een van de winkels van Halfords jouw nieuwe fiets komen uitzoeken. Wij staan namelijk voor je klaar om je te adviseren welke fiets het meest geschikt is voor jou. Zo ben je er zeker van dat je de juiste fiets kiest en daar heel veel plezier van gaat hebben. Wil je meer informatie over dit fietsplan of wil je je als werkgever / werknemer aanmelden, ga dan naar de website van Nationale Fiets Projecten.

De Nationale Fietsbon
Daarnaast kun je bij Halfords ook de Nationale Fietsbon inleveren bij het aanschaffen van een fiets. Of gebruik de bon voor het laten onderhouden / repareren van je fiets. Heb je nog fietsaccessoires nodig, ook dan kun je de bon bij ons inleveren. Je merkt het, genoeg mogelijkheden om de Nationale Fietsbon bij Halfords in te leveren.

Bedrijfsfietsen NederlandBedrijfsfietsen Nederland
Is jouw werkgever aangesloten bij Bedrijfsfietsen Nederland? Ook dat is geen probleem, je kunt namelijk bij een van de winkels van Halfords langskomen, je laten adviseren en zo jouw nieuwe bedrijfsfiets uitzoeken. Voor je het weet fiets je de deur uit met jouw nieuwe fiets en is het bedrijfsfietsplan ook voor jou opgestart.