11 producten

per pagina
Thule cover motion xt maat XXL 698400
€ 55,99
Thule GoPack Duffel Set
€ 249,95
Thule multilift 572
€ 152,99
Twinny Load Muurbeugel t.b.v. dakkoffer
Alleen online
€ 36,99
Thule t-track adapter portage / board shuttle 882
€ 34,95
Thule box cover size 1
€ 50,99
Thule dakkoffer verlichting box light
€ 55,99
Thule wheel bag XL 563
€ 44,99
Thule t-track adapter 697-6
€ 40,50
Thule box cover size 2
€ 50,99

11 producten

per pagina

Dakkoffer accessoire

Halfords heeft naast dakkoffers ook verschillende accessoires voor dakkoffers in het assortiment. Halfords heeft bijvoorbeeld slotensets, dekselhoezen en muurbeugels.

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Dakkoffer Accessoire

Naast de dakkoffers die Halfords aanbiedt heeft Halfords nog de ideale accessoires hiervoor. Halfords heeft voor De Twinny load een muurbeugel. Deze is vast te maken aan de muur en zorgt ervoor dat de dakkoffer geen schade kan krijgen. De muurbeugel heeft zachte stukken voor waar de dakkoffer op geplaatst wordt. De muurbeugel is verstelbaar voor eventuele grotere of kleinere dakkoffers.

Voor beschadiging en viezigheid heeft Halfords een Hoes voor over de dakkoffer. Zeer handig, deze kan uitgewassen worden en snel opgeruimd worden. Voor oriëntatie in de dakkoffer heeft Halfords een duffeltassen set, dit is zeer handig en raak je minder snel producten kwijt. De tassen hebben allemaal een ander kleurtje en handige vakjes.

Halfords heeft ook een sloten set (one key) Dit is zeer handig om niet heel veel verschillende sleutels te hebben maar juist om er een te kunnen gebruiken voor alle sloten. De sloten zijn verzekerd met verschillende sloten die allemaal anders zijn. Je kunt dus niet andere sloten van andere open maken met dezelfde sleutel.

Met deze accessoires voor dakkoffers heeft Halfords verschillende types voor jou, Bij Halfords ben je altijd op het juiste adres!