Carpoint Sneeuwketting KNN-20

Artikel nummer: 153403
Op voorraad
Levertijd is 1 tot 2 werkdagen
CARPOINT SNEEUWKETTING KNN 20
E-mail naar een vriend
  • Gehard stalen gripschakels
  • Budget ketting
  • Snelle montage
Kies productopties om de beschikbaarheid in winkels te zien

Carpoint Sneeuwketting KNN-20

In veel landen gelden, in bepaalde omstandigheden, een verplichting om sneeuwkettingen te gebruiken. De wegen waar sneeuwkettingen verplicht zijn, wordt aangegeven met een speciaal verkeersbord. De Carpoint sneeuwkettingen KNN 20 bieden in deze omstandigheden dan uitkomst. De KNN 20 Carpoint sneeuwketting is gemaakt van 9mm geharde kettingschakels en is geschikt voor (lichte) personenauto’s.

Door het speciale kruisspoor heeft deze ketting goede grip op het wegdek bij winterse weersomstandigheden. De sneeuwkettingen worden geleverd in een set van twee stuks. Monteer de sneeuwkettingen altijd op de aangedreven wielen, bij vierwiel aangedreven auto’s de sneeuwketting op de voorwielen monteren. De Carpoint sneeuwketting is eenvoudig te monteren zonder de auto te verrijden, ook als er weinig ruimte is tussen de band en de wielkast. Het spansysteem zorgt ervoor dat de ketting gemakkelijk op de juiste plek zit. Controleer de ketting na ongeveer 100 meter en span de ketting indien nodig na.

Sneeuwkettingen zijn auto specifiek. Of deze ketting geschikt is voor uw auto hangt af van merk, type, uitvoering, bouwjaar en bandenmaat van de auto. Raadpleeg de applicatielijst of deze ketting geschikt is voor uw auto. Lees voor het gebruik van sneeuwkettingen ook altijd de aanwijzingen in het instructieboekje van de auto.

De Carpoint sneeuwkettingen KNN 20 worden geleverd met nood-reparatieschakels, dunne plastic handschoenen en een duidelijke montage- en demontagehandleiding. Dit alles in een handige opbergtas met ritssluiting.

Bekijk de Carpoint sneeuwkettingen configurator welke sneeuwketting geschikt is voor jouw auto of neem contact op met de dichtstbijzijnde winkel of deze sneeuwkettingen geschikt zijn voor jouw auto.

Instructievideo

Meer informatie

EAN nummer 8711293489701
Verwachte levertijd Levertijd is 1 tot 2 werkdagen
Merk Carpoint
Leverancier Number 1724902

Meer van Carpoint

Carpoint ijskrabber plexi
€ 0,99
Carpoint Autohoes polyester L
€ 38,99
Carpoint Kledinghouder deluxe
Alleen online
€ 45,99
Carpoint Autohoes polyester S
€ 29,99
Carpoint Autohoes polyester MPV M
€ 36,99
Carpoint Autohoes polyester XXL
€ 40,49
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Carpoint Sneeuwketting KNN-20
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Dit formulier is beschermd door reCAPTCHA - de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.